maandag 13 juli 2020 | week 29
Home » Algemeen » Heerlijke barbecue bij kookliefhebbers Robin en Lydia

Heerlijke barbecue bij kookliefhebbers Robin en Lydia

Strijd tegen eenzaamheid

Heerlijke barbecue bij kookliefhebbers Robin en Lydia

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 9 juli verzorgden Robin en Lydia een heerlijke barbecue in hun ‘huiskamerrestaurant’ waar de gasten genoten van het eten en de ontmoeting met andere tafelgenoten. Het initiatief om kookliefhebbers voor anderen te laten koken is een samenwerking tussen Welzijn Lansingerland, de gemeente Lansingerland en ShareDnD. Kookliefhebbers kunnen zich nog steeds aanmelden!

Robin en Lydia bleken een fantastische gastvrouw-/heer te zijn en iedereen genoot van de heerlijke gerechten die op z’n Surinaams/Caribisch waren gekruid. De aanwezigen genoten zichtbaar en konden kennismaken met het fantastische concept DnD, waarbij een aantal stellen aangaf het gezellig te vinden om als kookliefhebber mensen thuis te ontvangen. De avond werd afgesloten met een heerlijk toetje van vers fruit en een kop koffie, waarna iedereen voldaan afscheid nam.

Strijd tegen eenzaamheid

Kookliefhebbers in onze gemeente wordt gevraagd om eens wat extra te koken. Welzijn Lansingerland, de gemeente Lansingerland en ShareDnD hebben de handen ineen geslagen om als eerste gemeente van Nederland een mooie samenwerking aan te gaan. Het doel is om kookliefhebbers en gasten met elkaar te verbinden en zo de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Via Lansingerland.sharednd.nl kunnen kookliefhebbers hun eigen ‘huiskamerrestaurant’ openen en maaltijden delen met een veilig betaalsysteem.
Het zou geweldig zijn als er voor iedereen in de buurt een ‘huiskamerrestaurant’ zou zijn.

Aanmelden

Ook meewerken aan de sociale betrokkenheid in uw buurt? De eerste 50 chefs ontvangen een gratis keukenschort!
Aanmelden kan via de website www.lansingerland.sharednd.nl of neem contact op met Nick Plokkaar en Suzan Vellekoop van ShareDnD. Bellen kan op werkdagen tussen 10.00 en 20.00 uur, tel. 085 – 1307468 of mail naar Lansingerland@sharednd.nl.