donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Healthcenter Lansingerland sport zowel binnen als buiten
“We gaan de coronakilo’s te lijf in de buitenlucht” toonde eigenaar Fred Breetveld zich een goed ondernemer voor zijn klanten.

Healthcenter Lansingerland sport zowel binnen als buiten

Healthcenter Lansingerland sport zowel binnen als buiten

Bergschenhoek – De Bergweg-Noord is een ‘buitensportcentrum’ rijker! Vanaf het moment dat bekend werd dat sporten in de buitenlucht weer mogelijk was stroopte het team van Healthcenter Lansingerland de mouwen op. Met een heftruck werd een groot aantal fitnesstoestellen buiten opgesteld. Genoeg voor een volledige training en allemaal minimaal 1.50 meter van elkaar verwijderd.

“We gaan de coronakilo’s te lijf in de buitenlucht,” toonde eigenaar Fred Breetveld zich een goed ondernemer voor zijn klanten. “Juist nu tijdens de coronacrisis zowel fysieke als mentale vitaliteit belangrijk is. Fitte mensen bouwen een beter immuunsysteem op. Nu er nog niet binnen gesport mag worden hebben we alle activiteiten naar buiten verplaatst. En gezien de vele leuke reacties die we krijgen lijken ook onze klanten daar heel blij mee. Veel mensen hebben de sportschool gemist.”

Individueel en groepen

Alle leden van Healthcenter Lansingerland zijn welkom in de creatieve innovatieve sportschool, maar uiteraard ook nieuwe leden die lekker willen gaan sporten. Het team van Healthcenter Lansingerland helpt iedereen een vervelende periode door op een sportieve manier. De toestellen staan overdekt, zodat er ook bij minder weer doorgetraind kan worden. Bovendien blijven alle toestellen staan tot er weer binnen getraind mag en kan worden. Maar er gebeurt meer; er is ook weer gestart met de bokszaklessen en de training op spinningfietsen. Allemaal in de buitenlucht waar ook losse (bootcamp) krachtattributen en technogym toestellen elke ochtend buiten worden opgesteld en ’s avonds weer naar binnen gaan.
“We werken in tijdblokken. Na elke training worden alle toestellen schoongemaakt. Ook voor ons is het een hele nieuwe ervaring om precies te werken volgens de regels en richtlijnen van de RIVM, maar we zijn er streng in en blijven alles controleren.”
Kijk voor meer informatie op www.healthcenterlansingerland.nl.