dinsdag 29 september 2020 | week 40
Home » Advertorial » Health Center Lansingerland floreert voor iedereen
Fred (rechts staand) met enkele medewerkers in de totaal vernieuwde sportaccommodatie.

Health Center Lansingerland floreert voor iedereen

Health Center Lansingerland floreert voor iedereen

Bergschenhoek – Fred en Sylvia Breetveld en hun medewerkers kijken terug op een druk, maar erg mooi eerste jaar van hun op 1 maart vorig jaar overgenomen Health Center Lansingerland aan de Bergweg-Noord 38/5 in Bergschenhoek. Het pand onderging een metamorfose; zowel van buiten als van binnen. Een sportief genot om er eens kennis mee te maken.

Het pand kreeg aan de buitenkant een volwassen en verzorgd uiterlijk. De binnenkant werd compleet aangepakt zodat het bijna onherkenbaar werd. Bij binnenkomst valt de mooie grote ruimte meteen op. Er zijn enkele wanden weggehaald, de schilder heeft een goede klus geleverd en ook de vloer is flink aangepast. Er kwamen nieuwe apparaten bij en ook de sauna’s werden in ere hersteld.
De bezoeker heeft nu een ruime keuze uit een groot opgezette cardioafdeling, krachttraining en healthtraining met zowel toestellen als losse onderdelen, circuit- en functionele training, bokszaktraining en er is een ruimte voor grondoefeningen.

Breed aanbod

Er wordt bij Health Center Lansingerland voor iedereen en voor alle leeftijden een mogelijkheid geboden te komen sporten. Een kleine greep uit de meer dan vijftig verschillende lesvormen; bijvoorbeeld weerbaarheidstraining of breakdance voor kids, seniorfit op de dinsdag en donderdag, in de winterperiode de gymlessen van omliggende middelbare scholen, maar ook diverse groepslessen voor volwassenen in zowel de ochtend als de avond. Fysio Fitness is er eveneens gevestigd en kan gebruik maken van alle faciliteiten.
Fred, in 1993 oprichter van het sportcentrum en nu – na een onderbreking van enkele jaren weer terug in een eigentijds Health Center – weet: “We zijn laagdrempelig, met een no nonsens mentaliteit, een goede sfeer en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien met gemotiveerde instructeurs en goede parkeervoorzieningen voor de deur. En na het sporten is het altijd gezellig nog even na te genieten in de gezellige lounge. Ik raad iedereen aan eens op onze website www.healthcenterlansingerland.nl te kijken en zich te laten verrassen!”