woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » HCM muziekfeest

HCM muziekfeest

Lansingerland – Op zaterdag 12 oktober houdt het Hollands Christelijk Mannenkoor traditie getrouw een Najaarsconcert. De locatie is de Hervormde kerk aan de Kerkstraat te Bergschenhoek. Het belooft deze keer een waar muziekfeest te worden. Wat te denken van de geweldige sopraan Sae-jeong Kim, nog bekend van de Kerst-In 2017. Verder zijn er Yta van der Zwaag, als hoboïste, Martin Zonnenberg op het orgel en Kees Alers, fluitist. Al met al een groep topmuzikanten. En uiteraard zal het HCM weer een prachtig repertoire te gehore brengen.
De algehele muzikale leiding is in handen van Arjan Breukhoven. Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 15,00 (kinderen tot 12 jaar gratis).
De kaarten zijn nu al verkrijgbaar in de voorverkoop bij de volgende adressen: Boekhandel Janneke, Berkel en Rodenrijs; Schoenmakerij Bik en Zoon, Bergschenhoek en Primera Sandra, Bleiswijk.

Check Also

Studenten in actie tegen coronavirus met zelfontworpen spatmaskers

Regio - Mondkapjes - ze zijn in grote trek. Dit zorgt dan ook voor veel tekorten: Iedereen wil natuurlijk goed beschermd zijn tegen het coronavirus. Studenten van TU Delft en de opleidingen Bewegingstechnologie en Industrieel Product Ontwerp van De Haagse Hogeschool kwamen met een oplossing: spatmaskers. Gemaakt met behulp van een 3d-printer, gemakkelijk vanuit de luie stoel.

Geef een reactie