woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Havecon en Voorwinden gunnen iedereen een kijkje achter de schermen
Verspreid door de hallen stonden kraampjes met daarin heerlijke en originele hapjes en drankjes die werden uitgeserveerd.

Havecon en Voorwinden gunnen iedereen een kijkje achter de schermen

Havecon en Voorwinden gunnen iedereen een kijkje achter de schermen

Bleiswijk – ‘Zie met eigen ogen hoe de tuinbouwkassen van Havecon worden geproduceerd en op transport gaan naar onze projecten in binnen- en buitenland. Van dicht bij huis tot aan de andere kant van de wereld. Neem een kijkje in de werkplaats van de Voorwinden Groep waar alle machines onderhouden worden’. Dit was de uitnodiging aan iedereen die wel eens een kijkje wilde nemen achter de schermen van een tweetal stevige Bleiswijkse bedrijven die onlangs een groot pand in gebruik namen: Havecon en Voorwinden aan de Lorentzstraat onder één dak.

Trees Borkus-Henskens

Zaterdagmiddag 11 mei stonden de deuren van de nieuwe bedrijfshallen wagenwijd open tijdens een strak en goed georganiseerd Open Huis van Havecon en Voorwinden Groep. Naar schatting anderhalfduizend bezoekers vonden hun weg en genoten. Van de gastvrije ontvangst, maar ook van het werk dat verzet wordt, van alles wat ze in de bedrijfshallen te zien kregen, van de informatie die door de medewerkers – herkenbaar aan hun blauwe shirts – werd gegeven. Het Open Huis liet zien en ervaren dat Havecon een organisatie is met veel ervaring op het gebied van ontwikkelingen, fabricage en het compleet realiseren van glastuinbouwprojecten. De Voorwinden Groep B.V. is een van de grotere kassenbouw onderaannemers die Nederland rijk is. Het motto van de beide bedrijven onder één dak spreekt dan ook voor zich: wat we afspreken, doen we goed!
Het waren niet alleen collega’s en klanten die een kijkje kwamen nemen. Ook hele gezinnen en pure belangstellenden naar werkwijze, inrichting en aanpak wandelden naar binnen en lieten zich rondleiden en imponeren. Verspreid door de hallen stonden kraampjes met daarin producten van klanten van Havecon en Voorwinden Groep waar heerlijke en originele hapjes en drankjes van werden gemaakt en uitgeserveerd. Het was goed weer en dat trof, want ook buiten werd goed aan de gasten gedacht. Met eet- en drinktentjes voor de volwassenen en volop springplezier voor de jeugd. Gingen de gasten huiswaarts, dan werd hen nog een goodybag uitgereikt.

Feestavond

De feestelijke en informatieve dag eindigde met een feestavond voor medewerkers, klanten en relaties. Rond de zeshonderd genodigden genoten van elkaar, de hapjes en drankjes, van de muziek van de band The Coronas, van dj Maurice en zanger Tino Martin.
“Een topdag!” was zonder twijfel de mening van alle bezoekers, maar ongetwijfeld ook van de medewerkers die veel mensen hebben kunnen laten meegenieten van de werkzaamheden waar zij dagelijks voor in touw zijn.

Check Also

Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs coronavrij en veilig voor iedereen

Berkel en Rodenrijs - Met diverse disciplines onder één dak, veel cliënten en medewerkers, maar ook met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar zowel bezoekers als medewerkers doen de gebruikers van het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs er alles aan om het werken in het centrum voor iedereen zo veilig mogelijk te maken en houden.

Geef een reactie