woensdag 12 augustus 2020 | week 33
Home » Algemeen » Hartenwens in vervulling

Hartenwens in vervulling

Hartenwens in vervulling

Lansingerland – Een lied opnemen in een professionele studio. Dat was de Hartenwens van Melissa Buding uit Berkel en Rodenrijs. “Ik ben een enorme fan van Whitney Houston en Glennis Grace en ik zing zelf ook de gehele dag. Een nummer opnemen in een professionele studio is een grote wens van mij.”

Wendy Kerver

Bas van Ginneken, voorzitter van Humanitas Lansingerland: “Wij vierden vorig jaar ons 10-jarig jubileum. Dit hebben wij niet gedaan door het geven voor een groot feest voor een selecte groep mensen maar wij hebben een Hartenwens actie opgezet. Voor alle inwoners van Lansingerland. Melissa’s Hartenwens was een van de gekozen Hartenwensen die wij vervulling laten gaan. Ik vind het leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn en te zien wat er allemaal komt kijken bij het opnemen van een nummer.”

Studio

In de professionele opnamestudio van het Muziekpand van Frank van der Star staat Frank Melissa bij. Hij bedient vandaag de knoppen en adviseert haar onder andere over de juiste stand van de microfoon en geeft haar nuttige tips en trucs. Frank: “In ons pand hebben we de studio om nummers op te nemen, we zijn meer dan alleen maar een muziekschool. Dit is superleuk om aan mee te werken en na de eerste soundcheck heb ik er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.”
Melissa: “Het zingen in deze studio is toch even iets heel anders dan bijvoorbeeld in de kerk of thuis. Ik heb vandaag voor het nummer “I look to you” gekozen van Whitney Houston. Dit nummer heeft een grote betekenis voor me. Niet alleen omdat ik de tekst heel mooi vind, maar ook omdat ik het vanuit mijn geloof een passend nummer vind. Muziek kan heel veel doen voor mensen. Het kan je kracht geven, steun, vrolijk maken. Ik wil graag mensen positiviteit brengen door middel van muziek. Ik schrijf ook mijn eigen nummers, deze heb ik nog niet zo vaak gezongen voor andere maar wie weet.”