zondag 12 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Gratis bloeddruk meten in de Thuiszorgwinkel
De volgende bloeddrukmeting is op woensdag 2 december. Noteer de datum maar vast in uw agenda.

Gratis bloeddruk meten in de Thuiszorgwinkel

Bleiswijk – Thuiszorgwinkel Bleiswijk aan de Dorpsstraat 3 in het centrum van Bleiswijk biedt iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen aan. Op woensdag 4 november was iedereen weer van harte welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het enthousiaste team van de winkel heeft die dag veel mensen mogen verwelkomen.

Onder deskundige begeleiding van een verpleegkundige werd de bloeddruk gemeten met een automatische bloeddrukmeter. De bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. “De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin u verkeert,” aldus Tamara van der Linden, het ‘gezicht’ van de Thuiszorgwinkel. “Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren. Voor en na de meting was er voldoende tijd voor een gezellig praatje en een bakje koffie of thee. De volgende bloeddrukmeting is op woensdag 2 december. Noteer de datum maar vast in uw agenda.”

Breed assortiment

De Thuiszorgwinkel heeft een breed assortiment dat zorgvuldig is samengesteld voor een brede doelgroep. “Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere kraamartikelen, artikelen om fit en gezond te blijven maar ook hulpmiddelen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen en te participeren in de maatschappij.

De Thuiszorgwinkel organiseert met regelmaat leuke activiteiten die in het teken staan van welzijn en gezondheid. Zo organiseren we dit jaar een kleurplatenwedstrijd. Vanaf 16 november kan iedereen een kleurplaat ophalen in de Thuiszorgwinkel (of bij een van de andere collega’s in Medisch Hart Bleiswijk). De kleurplaten kunnen tot 3 december in de Thuiszorgwinkel worden ingeleverd. Op 4 december worden de winnaars bekend gemaakt. Hebt u kinderen, kleinkinderen of buurkinderen die creatief zijn? Kom dan snel een kleurplaat ophalen in de Thuiszorgwinkel.”