woensdag 5 augustus 2020 | week 32
Home » Advertorial » Gormley Chiropractie opent nieuwe praktijk
Het voltallige team voor de nieuwe praktijk.

Gormley Chiropractie opent nieuwe praktijk

‘A dream come true’

Gormley Chiropractie opent nieuwe praktijk

Pijnacker – Jeff Gormley is opgegroeid in Ontario Canada. Na in zijn jeugd kennis gemaakt te hebben met chiropractie werd hij door dit prachtige beroep gegrepen en geïnspireerd. Na afronding van zijn studie in Los Angeles slaat Jeff zijn vleugels uit naar Nederland. Hoewel chiropractie in die periode nog niet erg bekend is in ons land werd de praktijk van Jeff en zijn team in de Boezem snel ontdekt door de bewoners van Pijnacker en omstreken, dankzij hun unieke en effectieve werkwijze.

Bestond de praktijk in het begin uit één chiropractor en twee assistenten, later groeide men uit naar drie chiropractors, Jeff Gormley, Inge du Plessis, Lauren Eves, en zes medewerkers, Wanda, Caroline, Mariëtte, Romy, Andy en Swen. Locatie de Boezem onderging nog niet zo lang geleden een verbouwing tot een frisse en intieme praktijk. Toch was Jeff al een aantal jaren op zoek naar een optimale plek, met voldoende parkeerplaatsen en een goede bereikbaarheid. Alles viel op zijn plek toen Jeff de fabriek van Kentie aan de Stationsstraat 79 kon kopen.

Nieuwe praktijk

Vol vertrouwen ontwikkelde Jeff zijn plannen voor het meer dan honderd jaar oude pand. Hij moest wel door de wirwar van fabrieksleidingen en olievloeren heen kijken maar het resultaat mag er zijn. Wanneer men aan komt rijden valt de warme uitstraling direct op. Modern en toch met behoud van de oude geschiedenis. Bij binnenkomst word je omarmd door de warmte van de praktijk. De inrichting ziet er, net als in de ‘oude’ praktijk, wederom fris en stralend uit. Je voelt je direct welkom. De buiten- en binnenkant van het pand stralen uit waar de chiropractor en zijn hele team voor staat: u op een respectvolle en warme, vriendelijke wijze te begeleiden naar een goed functioneren van uw gestel. De locatie is makkelijk te bereiken met de metro en voor mensen met de auto zijn er voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Na de behandeling van de chiropractors kunt u op advies een wandeling door het naastgelegen parkje maken alvorens u weer in de auto stapt. Gormley Chiropractie is een uitnodigende, sfeervolle praktijk waar u zich snel thuis zult voelen.

Familiepraktijk

Uw ruggenwervel is gemaakt om u een leven lang te dragen, net als de fundering van dit oude, maar vernieuwde pand. Wie klachten heeft of preventief in goede vorm wil blijven, is in goede handen bij het Gormley Chiropractie team. Ook kinderen, vanaf baby tot en met de puberteit, hebben veel baat bij de chiropractische behandelingen. Voor zwangere vrouwen is een goede begeleiding van de chiropractor aan te bevelen voor moeder en kind. Binnenkort kan men ook een lezing volgen, waarbij de toehoorder uitleg krijgt over wat chiropractie kan betekenen.
Het team heet een ieder vanaf 22 juni een warm welkom in de nieuwe praktijk aan de Stationsstraat 79, 2641 GK Pijnacker.