maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Advertorial » Golden Garden wordt Royal Fook Long
De heer Zhou. Foto: Marianne Karsemeijer.

Golden Garden wordt Royal Fook Long

Golden Garden wordt Royal Fook Long

Berkel en Rodenrijs – Per 1 januari 2021 heeft de heer Zhou restaurant Golden Garden overgenomen van Frans Lee, die met pensioen is gegaan. Het restaurant zal in de komende maanden volledig verbouwd worden. De heer Zhou is ook eigenaar van restaurant Royal Fook Long in Amsterdam. Na de verbouwing zal het restaurant in Berkel en Rodenrijs eveneens deze naam dragen.

Momenteel is het restaurant aan de Herenstraat 20, net als alle restaurants, gesloten. Er kan nu uitsluitend afgehaald worden. Dit komt qua timing goed uit, want binnenkort zal het restaurant volledig verbouwd worden.
“De architect is momenteel bezig met de tekeningen”, zegt de heer Zhou. “Ik verwacht dat we binnen een paar weken met de verbouwing kunnen beginnen. En we hopen in april of mei weer volledig open te kunnen. Het restaurant zal er heel anders uit gaan zien, er komt een totaal nieuwe inrichting, vergelijkbaar met ons restaurant in Amsterdam.”

Nieuw concept

Het nieuwe restaurant gaat volgens hetzelfde concept werken als het restaurant in Amsterdam. Gasten kunnen in een vast tijdsbestek onbeperkt bestellen voor een vaste prijs, inclusief dessert. Alleen de drankjes komen daar nog bij. De kaart zal fors worden uitgebreid tot wel 150 verschillende gerechten uit de Chinese, Thaise en Japanse keuken. “Er zal veel meer keuze zijn”, zegt de heer Zhou. “Bovendien bieden wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding, met dagverse producten die klaargemaakt worden door goede koks, we werken met een goed team.”
Voor de bestellingen zal gebruik gemaakt gaan worden van tablets, waarop de gasten zelf hun bestelling kunnen doorgeven. Daarnaast zal er waarschijnlijk ook de mogelijkheid zijn om met de eigen smartphone via een QR-code te bestellen. Het voordeel van deze manier van bestellen is dat de bestellingen heel snel verwerkt kunnen worden en dat ook nog eens coronaproof!
U zult hier in de komende maanden ongetwijfeld meer over horen, als het restaurant na de lockdown en de verbouwing weer volledig open kan.