donderdag 16 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Gezellige drukte bij Cas Lamens
Ook in de werkplaats werden tv-opnamen gemaakt.

Gezellige drukte bij Cas Lamens

Gezellige drukte bij Cas Lamens

Berkel en Rodenrijs – Het was zaterdag 23 november een komen en gaan bij het Autobedrijf Cas Lamens aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs. Die dag konden klanten met hun auto langs komen voor de jaarlijkse winterinspectie.

’s Ochtends om acht uur stonden de eerste auto’s al op de brug en werd een begin gemaakt met de inspectie. Van de klanten mocht die best even duren, want ze zaten in alle rust in de showroom waar van alles voor ze werd georganiseerd om het wachten te veraangenamen.
Rond de middag stond de teller al op meer dan 150 auto’s en dat was alleen van de ochtenduren. De bezoekers bleven komen, meldden zich bij de balie en wandelden vervolgens de showroom in. Voor een heerlijke kop ‘Balisto’ koffie, een taartje, een kopje soep, een drankje en bijpassend hapje. Ook stonden er elektrische fietsen en een kraam waar de ogen konden worden getest. Hoogtepunt in de showroom was echter de presentatie van de nieuwe Juke waar veel belangstelling voor bleek.
Was de eigen auto geïnspecteerd, dan werd dat omgeroepen en kon de eigenaar aan de hand van een door de werkplaatsmedewerkers ingevuld formulier precies bekijken of hij tevreden kon zijn over zijn auto om met een gerust hart de winter in te gaan.

TV

In de middag werden van zowel de showroom als de werkplaats tv opnamen gemaakt door RTLZ. Deze zullen op een later tijdstip – waarschijnlijk begin volgend jaar – worden uitgezonden. Dat zal nog nader worden bepaald en doorgegeven.
Aan het eind van de dag was de teller de tweehonderd auto’s gepasseerd; René Lamens, zijn medewerkers, maar ook zijn klanten konden terugzien op een succesvolle en goed verzorgde dag