zaterdag 28 november 2020 | week 48
Home » Algemeen » Geweldige opbrengst Besosloop

Geweldige opbrengst Besosloop

Geweldige opbrengst Besosloop

Bergschenhoek – Evy en Flynn Loomans hebben op woensdag 21 november namens de kinderen van de basisscholen in Bergschenhoek en het bestuur van Stichting Besos een cheque van € 13.300,- overhandigd aan Ria Schmitz (voorzitter), Trees Hessing (secretaris), Gerard van Dijk (penningmeester) en Marian van Kalmthout (bestuurslid) van Stichting PhySCI.

De ruim 550 kinderen van de basisscholen in Bergschenhoek hebben tijdens de 32e Besosloop op 26 september een prachtig bedrag bijeengelopen. Ria Schmitz en de andere bestuursleden waren heel erg verrast over de hoogte van het bedrag en waren er uiteraard heel erg blij mee. Het geld zal gebruikt worden voor het bouwen van het dagcentrum in Dynajpur, zodat er zorg, acceptatie, aandacht, respect, therapie of scholing voor kinderen met een handicap geboden kan worden.
Namens de besturen van Stichting Besosloop en Stichting PhySCI en alle kinderen die geholpen worden in Bangladesh worden de deelnemende scholen, leerkrachten, ouders, vrijwilligers, sponsoren maar vooral de kinderen hartelijk bedankt voor hun inzet en enthousiasme.
Het bestuur start begin volgend jaar alweer met het organiseren van de 33e Besosloop, waarbij het bestuur er op rekent dat alle kinderen en vrijwilligers de Besosloop van 2019 ook weer tot een groot succes zullen maken.