maandag 21 september 2020 | week 39
Home » Nieuws » Getuigenoproep straatroof Offenbachplantsoen

Getuigenoproep straatroof Offenbachplantsoen

Getuigen gezocht

Berkel en Rodenrijs – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een straatroof, gepleegd op maandag 13 mei jongstleden, omstreeks 16.00 uur, in de omgeving van het Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

Die middag werd het slachtoffer van de straafroof door een groep van vijf jongens, op fietsen, klem gereden. Het slachtoffer kwam hierdoor ten val met zijn fiets. De daders eisten geld van het slachtoffer, die ook geslagen werd.

Signalementen

Dader 1: Nederlandse jongen met blond haar. Leeftijd 15 à 17 jaar. Hij droeg een zwarte riem met gouden embleem en een gouden ketting. Hij zat als passagier achterop bij dader 2.

Dader 2: Nederlandse jongen met hoody met capuchon in legerprint. Leeftijd: 15 à 17 jaar met golfend bruin haar, geen krullen; sproetjes in het gezicht.

Dader 3: Marokkaanse jongen, kleiner dan de anderen, mogelijk 14 à 16 jaar oud. Droeg een bril en een zwarte capuchon met rood/zwarte accenten.

Dader 4: Nederlandse jongen van ongeveer 1.75 – 1.80 meter lang met blond haar. Hij was brildragend en droeg een Napapyri jas.

Dader 5: Nederlandse jongen met grijze hoody.


Vragen

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
• Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
• Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neem dan direct contact op met de politie: 0900-8844.

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).