donderdag 28 januari 2021 | week 04
Home » Advertorial » Fundament viert 1-jarig bestaan in Lansingerland

Fundament viert 1-jarig bestaan in Lansingerland

Fundament viert 1-jarig bestaan in Lansingerland

Bergschenhoek – Op vrijdag 5 oktober stroomde de tuin van Muller &Co vol met gasten van Fundament Advies. Met een hapje en een drankje vierde het team van Fundament met hun relaties dat ze nu alweer een jaar actief zijn in Bergschenhoek aan de Dorpsstraat 5. Als financiële dienstverlener bedienen zij daar zowel de particuliere en de zakelijke markt.

Dat zij daarbij lokaal en breed de samenwerking zoeken, bleek uit het grote aantal partners en relaties waarmee het feest gevierd werd. De komst van Fundament bleef niet onopgemerkt in de regio. Zij organiseerden in hun pand open inloopavonden en hebben inmiddels een stevige klantenkring opgebouwd. De reviews op de website zijn indrukwekkend.

Sportief en sociaal

De inmiddels zeven werknemers komen uit de omliggende plaatsen en kennen de markt goed. Naast hun advieswerk organiseren of nemen ze ook deel aan tal van activiteiten ter ondersteuning van het sociale leven in Lansingerland en verre omgeving.
Norbert de Boer maakt deel uit van het bestuur van de Stichting Rotterdam Fund Racers. Deze stichting heeft als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF. Door jaarlijks deel te nemen aan Alpe d’HuZes en daar omheen een aantal grote events te organiseren, haalt men jaarlijks circa € 200 op.
Fundament sponsort inmiddels verschillende sportverenigingen en activiteiten zoals het eerste damesteam van Triomf, de FUNdament Run in Berkel en Rodenrjs en Schaatsvereniging Lansingerland.
Dat sport een belangrijke rol speelt in het bedrijf ziet u als u het bedrijf bezoekt, de foto’s aan de wanden herinneren aan mooie ritten, prestaties en herinneringen onder andere op de Alpe d’HuZes. En de racefiets? Die hangt er ook! Ter inspiratie! Op naar nog meer mooie jaren zowel op sportief maar zeker ook op advies gebied voor particulier en zakelijke klant. Namens het bedrijf bedankte Norbert de aanwezigen voor een mooi eerste jaar, er is veel om dankbaar voor te zijn. Het fundament is gelegd in Lansingerland.