dinsdag 2 juni 2020 | week 23
Home » Advertorial » Franse en Spaanse les
Bij Mélanie Cascino docente Frans en Ineke Treure beëdigd tolk Spaans leer je op een natuurlijke manier Frans of Spaans.

Franse en Spaanse les

Franse en Spaanse les

Bleiswijk – Goed nieuws voor wie zich wil voorbereiden op een mooie zomer in Frankrijk of Spanje. Eind januari starten er weer cursussen Frans en Spaans. Docenten zijn Mélanie Cascino, docente Frans, en Ineke Treure, beëdigd tolk Spaans.

Veel mensen hebben een drempel om een taal te gaan leren. “Dat is niet nodig”, weten beide docenten. “Bij ons leer je op een natuurlijke manier Frans of Spaans. In verhalen raak je vertrouwd met de meest gebruikte woorden in het Frans of Spaans. Geen woordenlijsten stampen en geen grammaticaregels leren. Je leert alles in de context van de verhalen. Deze breinvriendelijke manier van lesgeven en de sfeer in de lessen maken dat iedereen met plezier en met zelfvertrouwen Frans of Spaans gaat praten.”
Op de sites www.fransfabuleus.nl en www.zonnigenspaans.nl is meer te lezen. Voor beide talen kun je je via de site inschrijven voor een cursus.

Geef een reactie