dinsdag 2 juni 2020 | week 23
Home » Advertorial » Fixtel fixt het weer
Inmiddels is Aron - die samen met de wethouder het lintje voor de nieuwe winkel in de Dorpsstraat doorknipt - al zeven jaar actief met Fixtel.

Fixtel fixt het weer

Fixtel fixt het weer

Bleiswijk – Het centrum van Bleiswijk is een nieuwe zaak rijker: Fixtel. Aan het einde van het jaar opende Fixtel de deuren van een pand aan de Dorpsstraat 21. Een zaak met als speerpunt het repareren van telefoons, smartphones, laptops en tablets. Het is de vijfde vestiging voor eigenaar Aron Yarzada die na zaken in Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs en het hoofdkantoor in Bleiswijk nu ook een winkel in deze kern heeft.

Trees Borkus-Henskens

Fixtel staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. “Onze volledige transparante reparatieruimte is hiervan een goed voorbeeld. Elke Smartphone is bij ons in betrouwbare handen en de klant kan meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 30 minuten is opgelost en met 12 maanden garantie wordt afgeleverd. Het is voor de klant tevens leuk zijn of haar smartphone ook eens van binnen te zien. Wij werken alleen met originele onderdelen.” Fixtel is gecertificeerd reparateur via Uneto-Vni en werkt als erkend elektronisch reparatiebedrijf.

Geopend

Wethouder Kathy Arends was present om samen met de eigenaar de zaak officieel te openen, waarna het centrum zich al snel vulde met zwarte ballonnen waarop met wit opschrift de naam Fixtel prijkte. Naast reparatie kan de klant bij Fixtel tevens terecht voor abonnementen, refurbished losse toestellen en een uitgebreid assortiment accessoires.
Inmiddels is Aron al zeven jaar actief met Fixtel. “Een eigen concept en een eigen naam waar we verder mee willen groeien. Volgend jaar zetten we de stap naar het samenwerken met franchisers die bij ons passen en Fixtel verder laten groeien in meerdere vestigingen.” Binnenkort opent een vestiging in Nieuwerkerk en ook is Aron op zoek naar een geschikte locatie in Bergschenhoek, zodat alledrie de kernen van Lansingerland bij Fixtel terecht kunnen.
“Ons hoofdkantoor verhuist over enkele maanden vanuit Bleiswijk naar Leidschendam, zodat we een goede spreiding krijgen en ook die kant van de regio kunnen gaan ontdekken.”

Online of in de winkel

“Heb je een kapot apparaat, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Maak online een afspraak bij Fixtel (www.fixtel.nl). Wij herstellen je kapotte apparaat en werken inzichtelijk en snel. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. Je kunt ook langskomen en kiezen voor een WA verzekering waarmee u beschermd bent tegen het risico dat aansprakelijkheid met zich meebrengt. Veroorzaakt u schade aan bijvoorbeeld iemand zijn smartphone, dan bent u aansprakelijk en wordt u geacht het bedrag te betalen wat de reparatie kost. Deze verzekert u dan tegen het risico van aansprakelijkheid, en neemt kosten van ongevallen en andere situaties waarin u aansprakelijk bent op zich.

Geef een reactie