donderdag 16 juli 2020 | week 29
Home » Algemeen » Filmhuis-hit in Theater ’t Web

Filmhuis-hit in Theater ’t Web

Filmhuis-hit in Theater ’t Web

Bleiswijk – Film Plus staat dit seizoen in het teken van Leef! Dat het leven vreemde verrassingen in petto heeft, bewijst Three Identical Strangers. De documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een drieling die gescheiden opgroeit en zo’n twintig jaar later per toeval wordt herenigd. De film wordt vertoond tijdens Film Plus op zaterdagavond 18 januari.
De 19-jarige Robert Shafran ontdekt toevallig – op school – dat hij een tweelingbroer heeft: Eddy Galland. Maar niet veel later blijkt er nóg een broer te bestaan: David Kellman. De broers blijken bij hun geboortes van elkaar gescheiden te zijn voor een psychologisch experiment. Ze zijn met opzet in verschillende milieus geplaatst: arbeidersmilieu, middenklasse en de hogere middenklasse. Een waargebeurd verhaal.
Voor en na de vertoning van Three Identical Strangers is er livemuziek: binnenkort wordt bekendgemaakt welke artiest dan zal optreden. Daarnaast zijn er tijdens de pauze en na afloop hapjes.
Kaarten voor Film Plus van 18 januari kosten € 5,00. Dat is inclusief hapjes en livemuziek. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl. De deuren van Theater ’t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) gaan open om 19.30 uur, de muziek start om 19.45 uur en de film om 20.00 uur.