dinsdag 4 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Feestje bij Jong Perspectief
Iedereen drumde erop los.

Feestje bij Jong Perspectief

Feestje bij Jong Perspectief

Lansingerland – Alsof iedereen elkaar al jaren kent; zo was de sfeer tijdens de jaaractiviteit van Jong Perspectief in november. Alle vrijwilligers en jongeren verzamelden zich al vroeg bij de bowlingbanen van Dekker Sport om een echte wedstrijd met elkaar aan te gaan.

Trampolinepark Jump One, Bij Daan op de koffie, Dekker Sport Zoetermeer, Nationaal Video Game Museum en Trampolinepark Trix hadden mooie actieve prijzen beschikbaar gesteld dus dat maakte dat iedereen zijn best deed om zo hoog mogelijk te eindigen in de puntentelling. Na het bowlen was er nog een bijzondere uitdaging; een swingende drum work-out onder leiding van Drumtastic. Hilarisch hoe iedereen zichzelf dan verliest in het concentreren op ritme en bal! Een dag die ervoor heeft gezorgd dat iedereen met een big smile weer naar huis ging.

Steuntje in de rug

Jong Perspectief koppelt inmiddels al 14 jaar vrijwilligers aan jongeren uit onder andere Lansingerland die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Daarbij zetten zij ook mentoren in die een brugklassers begeleiden bij alles wat er op ze afkomt op de middelbare school. Een project wat echt in een behoefte voorziet voor de jeugd in Lansingerland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.
Wie ook maatje of mentor wil worden, kan zich aanmelden, kijk voor meer informatie op de website www.jongperspectief.nl.