zaterdag 8 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Feest met Sisters of Soul op jubileumfeest Lions
Een optreden van The Sisters of Soul bracht de stemming er goed in.

Feest met Sisters of Soul op jubileumfeest Lions

Feest met Sisters of Soul op jubileumfeest Lions

Berkel en Rodenrijs – Het grootste deel van Muller & Co was zaterdagavond 9 november afgehuurd voor de gasten die het jubileumfeest mee wilden vieren van het 40-jarig bestaan van Lions Bergschenhoek. Een feest dat klonk als een klok en niet snel vergeten zal worden.

Trees Borkus-Henskens

Met muziek, een dj en een sprankelend optreden van The Sisters of Soul kwam de stemming er al snel in. Iedereen leek het naar z’n zin te hebben. In de eerste ruimte (de tuin) was een podium opgebouwd voor de artiesten, in de tweede ruimte kon gedanst worden en in de derde ruimte die was vrijgemaakt voor de Lions troffen de oudere leden elkaar voor een praatje en een drankje.

Cheque

Iedereen leek het naar z’n zin te hebben. Zowel binnen als buiten. Voor de deur van het pand stond een auto waarin foto’s werden gemaakt van de gasten. Daar werd veel gebruik van gemaakt. Rond de klok van tienen betraden enkele organisatoren van de avond het podium om bekend te maken hoe hoog het bedrag was dat op de cheque van die avond geschreven kon worden. Een feest van de Lions gaat altijd samen met het verzamelen van gelden voor goede doelen en zo ook deze avond. Er kon maar liefst € 15.000 opgeschreven worden. De goede doelen van dit jaar zijn onder andere Humanitas Lansingerland, Stichting Ambulance wens, een bijdrage aan een activiteit voor ouderen en een voor jongeren in Lansingerland.

De avond leverde een prachtig bedrag voor lokale doelen op.