dinsdag 7 juli 2020 | week 28
Home » Algemeen » Expo A16 Rotterdam weer open
De Expo A16 is te bezoeken wel eerst reserveren.

Expo A16 Rotterdam weer open

Expo A16 Rotterdam weer open

Bergschenhoek – De Expo A16 Rotterdam is een échte bezienswaardigheid. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wie er allemaal meewerken aan de bouw van de snelweg A16. Voor welke technische uitdagingen staan de bouwers en waar wordt het echt spannend?

Na de officiële opening van Expo A16 Rotterdam moesten de deuren vanwege de coronamaatregelen alweer snel gesloten worden. Vanaf begin juni is het centrum weer geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Met uitzondering van de feestdagen. Let op! Reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht.

De Expo A16 Rotterdam is te vinden aan de rand van het Lage Bergse Bos aan de Rottebandreef (Eekhoornplaats) in Bergschenhoek. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en de Expo A16 Rotterdam is rolstoeltoegankelijk.
Plan je bezoek tot maximaal twee uur van tevoren. Per tijdsblok kunnen er 14 personen naar binnen. Spontaan langskomen is helaas niet mogelijk.

Informatie/reserveren: mail naar expoA16rotterdam@groeneboog.nl, neem een kijkje op de website www.16rotterdam.nl of bel 06 – 43 39 68 16.