zaterdag 8 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd!
.

Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd!

Expeditie Lansingerland, hét zomerprogramma voor de jeugd!

Lansingerland Beweegt, de gemeente Lansingerland en lokale sport- en cultuuraanbieders en jeugdorganisaties werken aan een leuk, leerzaam en uitdagend zomerprogramma voor de jeugd tot en met 18 jaar: Expeditie Lansingerland. Een expeditie langs de schatten die Lansingerland te bieden heeft op onder andere het gebied van sport en cultuur.

Deze zomer staat in het teken van nieuwe dingen ontdekken en jezelf uitdagen. Het zomerprogramma, dat 20 juli start, is speciaal voor de jeugd uit Lansingerland. Het programma wordt momenteel nog hard aan gewerkt en is binnenkort te vinden op www.lansingerlandbeweegt.nl.
Er komen diverse workshops en activiteiten voor verschillende leeftijden. Van peuterdans voor kinderen van 0 tot 4 jaar tot golfworkshops, waterpret, schilderen, wielrennen, theaterkunst en een experience in een mobiele escaperoom. Deelname voor kinderen is gratis of tegen een kleine deelnemersbijdrage.
Wethouder Ankie van Tatenhove: “Met Expeditie Lansingerland belooft het een mooie, actieve zomer te worden voor de Lansingerlandse jeugd tot en met 18 jaar. Ik ben blij dat we met elkaar werken aan een mooi aanbod, onder andere op het gebied van sport en cultuur. Kinderen die niet op vakantie gaan, hoeven zich niet te vervelen deze zomer. Ook roep ik verenigingen en organisaties graag nog op om leuke activiteiten vooral te melden via expeditie@lansingerlandbeweegt.nl”