zaterdag 16 januari 2021 | week 02
Home » Algemeen » Exclusief zomeravondconcert in Berkelse Dorpskerk

Exclusief zomeravondconcert in Berkelse Dorpskerk

Exclusief zomeravondconcert in Berkelse Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 15 augustus zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, bariton Vincent Spoeltman samen met de bekende pianist/organist Arjan Breukhoven een exclusief zomerconcert met publiek geven in de Dorpskerk. Dit concert zal om 20:00 uur beginnen.

Sopraan Anna Majchrzak treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu. Haar echtgenoot bariton Vincent Spoeltman is verbonden aan verschillende operahuizen in Nederland en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. De drie musici nemen u mee in hun wereld van muziek.
André Rieu kondigde Anna kortgeleden op televisie aan: “Anna Majchrzak is in heel de wereld degene die het lied You raise me up het mooiste kan zingen”, een groot compliment! Dit bekende lied staat dan ook op het programma voor dit concert.
Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten. Gekozen is voor enkele bekende songs maar ook voor wat minder bekend repertoire. Solistisch, maar ook zullen Anna en Vincent prachtige duetten zingen.

Krenten uit de pap

In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn Anna, Vincent en Arjan kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de fantastisch klinkende Dorpskerk zal worden uitgevoerd.
Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar en zal op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert worden vertolkt. Het zal zeker één van de hoogtepunten van dit concert worden. Het exclusieve concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 15,00. Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda. Het concert zal volgens de richtlijnen van het RIVM worden georganiseerd.