maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Advertorial » Eten met gemak, uitgebreid aanbod voor een breed publiek
Wytze (m) en het bezorgteam van Eten met gemak.

Eten met gemak, uitgebreid aanbod voor een breed publiek

Eten met gemak, uitgebreid aanbod voor een breed publiek

Lansingerland – Nu boodschappen doen niet meer zo vanzelfsprekend is, bezorgt Eten met gemak op een veilige manier en in overleg met de klant koelverse maaltijden. “Bezorgen tot aan de voordeur of indien nodig gewoon tot in de koelkast”, vertelt Wytze. Dit alles natuurlijk volgens de regels van het RIVM.

Het assortiment van Eten met gemak bestaat uit een divers aanbod met meer dan 35 verse en verschillende maaltijden per week. Wytze: “De weekmenu’s worden elke week ververst waardoor eenvoudig voor een langere periode een gevarieerd weekmenu kan worden samengesteld. De maaltijden van Eten met gemak zijn allang niet meer alleen voor ouderen. Het huidige assortiment sluit goed aan bij de wensen van studenten, alleenstaanden, eigenlijk iedereen die van lekker eten en gemak houdt.”
Iedere week kan men online, via een persoonlijke digitale bestellijst, een keuze maken uit voor-, hoofd- en nagerechten, die per seizoen veranderen. Voor de mensen die niet zo handig zijn met de computer is er vanzelfsprekend nog de papieren menulijst die indien nodig samen met de vaste bezorger ingevuld kan worden. Ook dieet-, vegetarische en multiculturele maaltijden worden dagelijks vers bereid. De maaltijden kunnen worden samengesteld uit losse componenten waardoor er nog meer combinaties van gerechten en smaken mogelijk zijn.

Wekelijks in Lansingerland

Elke week op vrijdag bezorgt een vaste bezorger de maaltijden in Lansingerland.
Informatie (ook over deelname via een proefbox): www.etenmetgemak.nl/wytze, mailadres wytze@etenmetgemak.nl, tel. 079 – 8200399.