dinsdag 29 september 2020 | week 40
Home » Advertorial » Eindejaarsshow bij Cor Olie Recreatie
U krijgt vanzelf zin in vakantie tijdens de eindejaarsshow bij Cor Olie Recreatie.

Eindejaarsshow bij Cor Olie Recreatie

Eindejaarsshow bij Cor Olie Recreatie

Bergschenhoek – Wie zin heeft om alvast in vakantiestemming te komen moet zeker even langs gaan bij Cor Olie Recreatie. Bij dit bedrijf dat gevestigd is op Industriegebied Weg en Land in Bergschenhoek wordt vrijdag 27 en zaterdag 28 december een eindejaarsshow georganiseerd met veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij Cor Olie Recreatie is een ruime sortering nieuwe en gebruikte caravans en campers te vinden. In de ruime showroom staan nieuwe campers van de merken Weinsberg en Knaus. Met deze twee campermerken is er voor iedere reis een camper. U vindt hier een uitgebreide collectie buscampers en halfintegraal campers.
Natuurlijk vindt u hier ook de laatste nieuwe 2020 modellen zoals de nieuwe voordeligere integraal camper van Knaus, de Live-i. Ook de actiecampers van Knaus en Weinsberg ontbreken niet in de showroom, deze campers zijn standaard voorzien van zeer veel extra’s zoals een luifel, navigatie, schotel en tv met een voordeel oplopend tot wel € 21.000.
Natuurlijk komen ook de echte caravanliefhebbers aan hun trekken bij Cor Olie. In de showroom staan ook de nieuwe caravans van Sprite en Elddis opgesteld. Op de eerste verdieping en het buitenterrein staan de occasion caravans en campers, er is voor ieder budget iets te vinden.

Werkplaats

Cor Olie beschikt ook over een moderne werkplaats waar vakkundige monteurs allerhande werkzaamheden uitvoeren aan campers, caravans en vouwwagen. Van Bovag onderhoudsbeurt, monteren van levelsystemen, airco’s, movers, Tempo-100-keuring tot het verzorgen van APK voor de camper. Cor Olie is officieel schadehersteller voor de NKC. Ook de ANWB weet de weg naar Cor Olie te vinden. Iedere maand bouwt een monteur van Cor Olie Recreatie een camperaccessoire op de ANWB camper op voor de rubriek: zo doet de vakman het! In de KCK.
Voor wie nog twijfelt of kamperen wel iets voor hem is, is er ook de mogelijkheid om een camper te huren bij Cor Olie. Cor Olie verhuurt nieuwe campers van 2020, zo bent u zeker van de laatste nieuwe modellen. Het is de moeite waard om tijdens de eindejaarsshow Cor Olie Recreatie te bezoeken. Er zijn speciale aanbiedingen op diverse modellen campers en caravans en veel aanbiedingen in de uitgebreide kampeershop.
Cor Olie Recreatie, Weg en Bos 1, 2661 DG Bergschenhoek, tel. 010-5217118.