maandag 1 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Eijgenraam kan klimmen en dalen
De mannen van Eijgenraam die de werking van de machines graag eerst even uitleggen: Maurice Helms (links) en Kevin Erkens.

Eijgenraam kan klimmen en dalen

Eijgenraam kan klimmen en dalen

Berkel en Rodenrijs – Een hoge klus? Diep of iets minder diep graven? Zowel de particulier als de ondernemer kan daarvoor terecht bij Eijgenraam – sinds mei 2018 onderdeel vormend van het bedrijf VSVK in Rodenrijs – en dé specialist in de verkoop, maar ook de verhuur van hoogwerkers en graafmachines in soorten en maten.

Wil je je tuin eens goed onderhanden nemen en zie je op tegen al het graafwerk dat daarbij komt kijken? Bel en huur een kleine graafmachine die het werk voor je uit handen neemt. Iedereen kan er een huren en hij is bovendien relatief simpel in bediening. Een klus op hoogte? Als je een BE rijbewijs hebt kun je zo een hoogwerker achter je auto binden.

Bedrijven en particulieren

Kevin Erkens en Maurice Helms zijn binnen het bedrijf mede verantwoordelijk voor de activiteiten. “Voor iemand de weg opgaat met een graafmachine of een hoogwerker krijgen ze uiteraard eerst een goede instructie. Daar nemen we de tijd voor; zowel voor particulieren als voor zakelijk gebruik. Met die ruime aandacht onderscheiden we ons, want we willen graag dat alles secuur en veilig verloopt. Is het een fikse klus, dan gaan we in veel gevallen eerst even bij de locatie kijken of de machine die men wil hebben wel de juiste is om ingezet te worden.”
Eijgenraam wordt vaak door grote partijen gebeld voor specialistisch werk. Je kunt hun wagenpark overal tegenkomen. “Maar we richten ons daarnaast ook steeds meer op de particulier in het hele Oostland (Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp) en op kleine zelfstandigen; daar hebben we leuke acties voor in petto. En we vinden het ook heel leuk om ons gezicht af en toe eens te laten zien voor een goed doel. Zoals onlangs nog bij Huize Sint Petrus waar we vanuit een hoogwerker alle bewoners en medewerkers verrasten met leuke attenties.”

Te huur

De machines zijn per dag te huur. De klant kan ze zelf komen ophalen of gratis in Lansingerland laten bezorgen.
“Naast de machines was er ook vraag naar attributen die van belang zijn bij sommige werkzaamheden die vaker voorkomen. Zo hebben we ook een compleet pakket als de eikenprocessierups aangepakt gaat worden met daarin onder andere stofzuigers en beschermingspakken. Maar ook materieel dat bij elke hoogwerker hoort zoals bijvoorbeeld afzetpionnen.”
Op de website www.eijgenraam.nl is alles te vinden over de soorten machines en verdere informatie.