zaterdag 6 maart 2021 | week 09
Home » Algemeen » Eén jaar geen financiële zorgen
Edwin en zijn vrouw zijn erg blij met de prijs. Foto: Sky Radio.

Eén jaar geen financiële zorgen

Eén jaar geen financiële zorgen

Berkel en Rodenrijs – Edwin Nieuwenhuis is de winnaar van Sky Radio’s ‘Leef 1 Jaar Gratis’. Uit de zesentwintig dagwinnaars trok de notaris dinsdag 2 februari de winnaar van de fel begeerde hoofdprijs. Airen Mylene verraste hem met een bezoek aan huis en overhandigde daar de cheque.

Dankzij Sky Radio heeft de inwoner van Berkel en Rodenrijs dit jaar geen financiële zorgen. Het non-stop muziekstation betaalt heel 2021 zijn huur of hypotheek, energiekosten, telefoonkosten, boodschappen, kleding, benzine én een vakantie. “Yes, we hebben hem!”, riep Edwin direct toen hij de deur opende. “We staan allebei te shaken, echt geweldig.” Airen vroeg Edwin en zijn vrouw natuurlijk ook wat ze gaan doen met het geld dat ze nu over houden. “We gaan een stukje van de hypotheek aflossen en we hebben vier kinderen en vijf kleinkinderen, dus het is heel erg welkom.” Edwin vertelde daarnaast dat hij momenteel niet mag werken vanwege een chronische auto-immuun spierziekte, waardoor de prijs in deze tijd zeker goed terecht komt.
Tussen 4 en 29 januari maakten luisteraars van Sky Radio iedere dag kans op een finaleplaats door het codewoord van de dag in te sturen via de gratis Sky Radio-app of via de website. Zesentwintig deelnemers werden uitgeroepen tot dagwinnaar.