vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Een badkamer of keuken én een gratis fiets van Jan Janssen
 Vrijdag werden de fietsen in de vestiging van Wooning aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek aan de gelukkige winnaars overhandigd. Pierre Janssen was present om de fietsen uit te reiken.

Een badkamer of keuken én een gratis fiets van Jan Janssen

Een badkamer of keuken én een gratis fiets van Jan Janssen

Bergschenhoek – Als hoofdsponsor van het jaarlijkse Zesdaagse Wielerspektakel in Ahoy loofde Wooning Keukens & Badkamers dit jaar mooie prijzen uit. Onder alle klanten die een badkamer en/of keuken bij een van de zaken van Wooning kochten werden op maat gemaakte Jans Janssen fietsen verloot.

Trees Borkus-Henskens

De winnaars werden bekend en de fietsen konden op maat worden gemaakt. Vrijdag 1 november konden ze in de vestiging van Wooning aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek aan de gelukkige winnaars worden overhandigd. Pierre Janssen, de zoon van Jan en eveneens werkzaam in het bedrijf waar zijn vader de naam aan gaf, was present om de fietsen uit te reiken.

Pareltjes

Samen met familie en een auto waar een fiets in of achterop kon werden de vier prijswinnaars ontvangen met koffie en gebak. Nadat iedereen welkom was geheten door manager Wooning Bergschenhoek Danny Dos Santos kreeg Pierre Janssen het woord, staand naast vier pareltjes van racefietsen; donkerblauw met in witte letters de naam van de maker Jan Janssen en de sponsor Wooning. “Een prijs waar je mee thuis kunt komen!” wist hij. “Een exclusieve fiets waarvan er in totaal maar acht zijn gemaakt.” Waarna hij uitlegde hoe de fiets gebruikt kan worden en wat je er allemaal wel en perse niet mee zou moeten doen. Het belletje om te passeren – in plaats van heel hard te roepen – miste hij aan het stuur van de verder meer dan complete fiets, maar hij beloofde dat na te bezorgen.

Al of niet sportief

Dave Arensman was samen met partner Ayla present. Zij kochten een keuken en badkamer bij Wooning in Spijkenisse.”Ik ben eigenlijk een voetballer en ik heb nog nooit op een racefiets gereden. Wel op een mounytainbike, maar dat is toch iets anders. In het weekend gaan we kleding en schoenen kopen en zodra het kan ga ik de fiets uitproberen. Ik vind hem schitterend!” Ook voor Klaus Wehling wordt het de eerste rit op een racefiets. “We gingen verhuizen naar Monster en kwamen bij Wooning in Naaldwijk terecht waar we slaagden voor zowel een keuken als een badkamer. Ik fiets wel veel, maar op een ebike naar mijn werk. Het zal nog wel even oefenen worden met de klickschoenen, maar ik heb hier al advies gekregen van Pierre en ik ga het zo snel mogelijk uitproberen. Even op mooi weer wachten!”
Zelf woont hij in Scheveningen en zijn vriendin in Woubrugge. Driek van Beukering kwam terecht in de Haagse vestiging van Wooning en kon daar goed slagen. “Met als aandenken tevens een leuke prijs! Ik ga hem ook echt gebruiken, want ik fiets veel. Zo’n mooi model zou ik zelf niet zo snel kopen, maar ik weet nu al zeker dat ik er heel veel plezier van zal krijgen.” Patrick van der Spek kocht een keuken in Vlaardingen en de fiets die Wooning hier verlootte komt bij een sportieve klant terecht. Hij doet mee aan triatlons en heeft al diverse marathons gelopen. Deze prijs kwam dus heel goed terecht en zal veel gebruikt worden.