woensdag 5 augustus 2020 | week 32
Home » Advertorial » Druk bezochte Fashion Day bij Verbakel
Een sportieve look uit de nieuwe collectie van Verbakel.

Druk bezochte Fashion Day bij Verbakel

Druk bezochte Fashion Day bij Verbakel

Bleiswijk – Er werd ook dit seizoen weer naar uitgekeken en dat was te merken aan de vele bezoekers; de presentatie van de nieuwe voorjaarsmode tijdens de Fashion Day bij Verbakel in de Dorpsstraathoek/hoek Kranenburgplein van Bleiswijk die op zaterdag 14 maart in de agenda stond.

Trees Borkus-Henskens

Zoals gebruikelijk liep er de hele zaterdag een model rond die zo veel mogelijk nieuwe items aan de bezoekers toonde. Ook op verzoek toonde ze af en toe een combinatie, zodat de klant nog eens goed kon bekijken hoe het stond. Het werd een gezellige dag met veel kleur- en streepmotieven in de collectie. Met collecties van de bekende merken, maar ditmaal ook weer een nieuw merk daar aan toegevoegd. Het Duitse merk Opus; met een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs en veel casual items. Ook het Nederlandse broekenmerk Para Mi – vorig jaar voor het eerst gepresenteerd – is weer present in de rekken en schappen van Verbakel. Evenals Esprit met zowel kleding als schoenen. De schoenencollectie is zowel leuk als uitgebreid en toont naast sportieve schoenen tevens slippers.
De collectie van Frank Walder, die van Elvira met vrolijke kleuren van het voorjaar als geel, rood en oranje in vele tinten; een feestje die te bekijken en passen.

Wijdere pijp

Naast de rechte broeken dit jaar ook de broeken met een mooie print en de wijdere pijpen die langzaam maar zeker in diverse modellen weer terug komen in het modebeeld. Daarnaast rokken met prints en strepen en leuke jacks voor het voorjaar. Dat alles prima te combineren met accessoires als tassen en sjaals. En bij de kassa de verrassing van het spaarsysteem, nog steeds populair bij Verbakel. En de tip dat er elke week nieuwe items binnen komen.