maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Advertorial » Drie dagen feest voor dameskledingwinkel Puur

Drie dagen feest voor dameskledingwinkel Puur

Drie dagen feest voor dameskledingwinkel Puur

Berkel en Rodenrijs – Op zondag 14 februari is het precies 14 jaar geleden dat Nathalie de Jong en Miranda Lepping de deuren van hun kledingwinkel openden. Dit jubileum willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt er aankomend weekend groots uitgepakt.

Laura Dofferhoff

De twee eigenaressen kennen elkaar van het samen werken in de kledingwinkel van Nathalies oom en tante. Toen het pand vrijkwam besloot Miranda haar eigen kledingwinkel te starten. Een avontuur dat ze alleen met Nathalie aan wilde gaan. “Ik wilde het niet alleen doen. En ik kende maar één iemand die net zo chaotisch is als ik, dus heb ik Nathalie gebeld. Ze moest er even over nadenken, maar we zijn er uiteindelijk samen heel makkelijk en relaxt ingestapt.”

Corona

De eerste lockdown viel mee voor de winkel. De stad ging dicht en de Lansingerlanders bleven thuis en kwamen in Berkel winkelen. Miranda: “Ook de gunfactor is enorm. De mensen in Berkel steunen echt de lokale ondernemers en daar zijn we iedereen heel erg dankbaar voor.” Dat de winkels in de tweede lockdown dicht moesten hadden de eigenaressen niet aan zien komen, maar doordat ze veel online zijn gaan doen lopen de zaken nog goed. “We maken leuke filmpjes en foto’s van de kleding en die zetten we op onze sociale mediakanalen. Zo kunnen we de klanten toch nog onze collectie showen. En vanaf woensdag 10 februari is het ook weer mogelijk om de bestelde kleding bij ons in de winkel op te halen, dat is heel fijn.”

Trends

Doordat mensen nu meer binnen zitten en thuiswerken zien Nathalie en Miranda een verandering in de populariteit van de items. Mensen hebben nu veel meer behoefte aan jogging – en lekkere warme kleding. “Gelukkig zijn wij een winkel met mooie stijlvolle easywear items. Het is kleding die je aan kunt doen als je lekker een hapje gaat eten, maar het kan ook aan als je naar het bos gaat. Het is wel echt ons geluk dat we de stijl waar nu behoefte aan is al in onze winkel hadden hangen. We hoefden onze collectie niet aan te passen.”

Jubileum

De dames zijn blij met hun klanten en dankbaar dat zij de winkel zijn blijven steunen. “We gaan het ondanks deze tijd halen en dat komt echt door onze klanten. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien en open te mogen. Dat klanten lekker de tijd nemen in de winkel en gezellig koffiedrinken tijdens het passen, want dat missen we .” Maar voordat alles weer open mag is het eerst drie dagen feest. Zo komt er zaterdag een modeshow online en op de sociale mediakanalen van Puur worden er speciale aanbiedingen aangekondigd. Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen? Dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief op puur-dameskleding.nl.