vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Algemeen » DOCK3B trotseert de warmte
Waterspelletjes zijn voor alle leeftijden.

DOCK3B trotseert de warmte

DOCK3B trotseert de warmte

Bleiswijk – De zomerweek van DOCK3B, waarbij de hele vorige week elke middag en avond door vrijwilligers activiteiten werden georganiseerd voor de jeugd, werd een warm succes. Dagelijks kwamen kinderen naar de speeltuin aan de Kenenburgweg in Tuinen Oost; ’s middags de kinderen tussen de 4 en 12 jaar en ’s avonds de oudere jeugd.

Trees Borkus-Henskens

De vrijwilligers hadden voor elke dag een leuk plan klaarliggen, maar dat werd op punten aangepast vanwege het hete weer. Maandag kwamen rond de vijftig kinderen ‘s middags een kijkje nemen en mee sporten. Dat daar veel waterspelletjes tussen zaten bleek een goede inschatting.

Actief

Dinsdag gingen de kinderen op pad de wijk in voor een vossenjacht en woensdag stond schminken, een balletje trappen in de pannakooi en uiteraard weer veel actie met water op het programma. Donderdag volgde een waterparcours en in de avonduren een druk bezocht voetbaltoernooi op het speelterrein langs de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs, vrijdag waren er weer veel waterspelletjes. De week werd afgesloten met een gezellige barbecue voor deelnemers, vrijwilligers en buurtbewoners.
“Een leuke, zomerse week, maar wel erg warm!” keek het team van DOCK3B op de zomerweek terug.