dinsdag 9 maart 2021 | week 10
Home » Algemeen » Digitale speeddate Jong Perspectief
.

Digitale speeddate Jong Perspectief

Digitale speeddate Jong Perspectief

Lansingerland – Op maandag 23 november aanstaande om 20.00 uur organiseert Jong Perspectief een digitale speeddate, speciaal voor mensen die interesse hebben in het ondersteunen van gezinnen/jongeren.

Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor het even niet meer gaat en waarin het fijn is dat je hulp krijgt van een ander. Bijvoorbeeld wanneer één van de ouders langdurig ziek is en je minder aandacht kan geven aan je kinderen. Of wanneer één van de kinderen veel aandacht vraag in verband met een beperking en je minder tijd hebt voor de andere kinderen. Vrijwilligers kunnen deze kinderen wat extra aandacht en gezelligheid bieden en hun ouders een luisterend oor.
Wil je graag weten wat je als vrijwilliger kunt bijdragen, dan kan je op 23 november in gesprek met vrijwilligers die het werk al enige tijd doen. Zij kunnen als geen ander vertellen wat zij voor de ander betekenen en wat het hen oplevert. En dit kan heerlijk vanaf je luie stoel thuis. De speeddate begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.30 uur.
Heb je interesse? Aanmelden kan via info@jongperspectief.nl o.v.v. je naam en telefoonnummer.