maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » fbpost » Digitale BVCB Clubavond met Dick Advocaat
Dick Advocaat op de clubavond van BVCB

Digitale BVCB Clubavond met Dick Advocaat

Digitale BVCB Clubavond met Dick Advocaat

Bergschenhoek – Donderdag 18 februari wordt de eerste digitale clubavond georganiseerd voor alle BVCB-ers, familieleden, sponsoren en geïnteresseerden. Ruim een uur vol voetbal, vol BVCB, vol humor en even het gevoel van verbintenis. Dit allemaal onder het motto: ‘We missen het voetbal, we missen de club, we missen de contacten langs het veld, in de kantine, de gezelligheid op ons mooie sportpark’.

Het bestuur van BVCB heeft gemeend daar iets aan te moeten doen. Immers, het clubleven, het samen zijn, het verenigd zijn, is al maanden stil komen te liggen.
Op donderdag 18 februari wordt vanuit de studio B-Made, op steenworp afstand van voetbalstadion De Kuip, een fraaie uitzending gemaakt, die volledig in het teken staat van BVCB. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Dirk Stouten (onder andere bekend geworden als sportverslaggever bij Rijnmond TV) en bestuurslid Ronald Helder.
In de studio is een aantal interessante gasten aanwezig: Andy Bezem, voorzitter van BVCB. Met hem zal onder andere worden teruggeblikt op het afgelopen jaar en de impact van corona op de vereniging en haar leden. Maar er wordt ook vooruit gekeken met bijvoorbeeld het bekend maken van verschillende activiteiten die georganiseerd gaan worden. Met hoofdtrainer van BVCB Dick Boerenboom zal het gesprek gaan over zijn eerste jaar bij BVCB, de verwachtingen voor komend seizoen, de selectie, de jeugd van BVCB en nog veel meer. Zonder deze BVCB-ers tekort te doen, is de hoofdgast van deze avond oud profvoetballer van onder andere ADO en Sparta en nu hoofdcoach van Feijenoord Dick Advocaat. Behalve dat hij zal putten uit zijn rijke verzameling aan anekdotes is er ook ruimte voor het beantwoorden van vragen van de BVCB leden.
Als laatste zal bekend gemaakt worden dat BVCB binnenkort begint aan de organisatie van een bekend groots evenement in de kantine van BVCB. Wat dat is? Dat houden ze nog even geheim.
Zorg dat je donderdag 18 februari om stipt 18.50 uur klaar zit achter je pc, laptop, tablet etc. en log in via deze link: https://vimeo.com/event/692469/2d062bd73e Inschrijven van te voren is niet nodig.