donderdag 29 oktober 2020 | week 44
Home » Advertorial » Digitaal tuinen bij…
Oostland - De mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten zijn helaas nog steeds beperkt. Om deze reden organiseert Tuinbouw Jongeren Oostland op woensdag 16 september aanstaande een tweede editie van 'Digitaal tuinen bij…'.

Digitaal tuinen bij…

Digitaal tuinen bij…

Oostland – De mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten zijn helaas nog steeds beperkt. Om deze reden organiseert Tuinbouw Jongeren Oostland op woensdag 16 september aanstaande een tweede editie van ‘Digitaal tuinen bij…’.

Deze keer zal de livestream plaatsvinden bij Jan Spek Rozen in Boskoop en is te volgen via Facebook. Erik Spek geeft voor de camera een rondleiding door zijn bedrijf.
Jan Spek Rozen bestaat al 130 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een rozenveredelaar voor zowel snij- als tuinrozen die over de hele wereld geteeld worden. Tijdens de livestream zal Erik meer vertellen over het bedrijf, de veredeling en de vermeerdering.
De livestream via Facebook kan worden gevolgd op smartphone, computer of tablet. Verder is de livestream goed te combineren met een gezellig vriendenavondje onder het genot van een lekker hapje en drankje.
Online inloop 19.00 uur, 19.10 uur start inleiding met aansluitend de digitale rondleiding. Na de rondleiding is het mogelijk om vragen te stellen aan Erik.
Vragen over het event kunnen worden gemaild naar mark@tuinbouwtoekomst.nl.