donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Dierspecialist krijgt nieuwe eigenaar
Marco neemt de sleutels van de winkel over uit handen van Linda.

Dierspecialist krijgt nieuwe eigenaar

Dierspecialist krijgt nieuwe eigenaar

Bergschenhoek – Vanaf 1 juni gaat de Dierenspecialist in de Dorpsstraat in Bergschenhoek over in andere handen. Marco Bijman heeft de zaak overgenomen van Linda. Ze kennen elkaar al jaren als collega’s, want Marco is inmiddels tien jaar eigenaar van de Dierenspecialist in Capelle aan den IJssel.

Linda begon achttien jaar geleden met een kraam vol dierenartikelen op de markt in Bergschenhoek. Na twee jaar opende ze haar eigen winkel waarin ze al die jaren keihard werkte om het zowel de dieren als de klanten helemaal naar de zin te maken samen met haar medewerkers. Ze genoot van al die jaren, maar heeft nu besloten te kiezen voor het bedrijf van haar partner en haar gezin.

Geen afscheid

“Het is een dubbel gevoel,” heeft Linda ervaren. “Maar gelukkig zijn we overeengekomen dat ik hier nog drie ochtenden in de week blijf werken. Daar zijn we allebei blij mee, dus ik hoef geen afscheid te nemen.”
Marco was toe aan een nieuwe uitdaging en vindt het leuk om door te ontwikkelen. “Capelle loopt prima en daarom ging ik op zoek. Net als bij Linda is ook voor mij klantgerichtheid en service het belangrijkste. De klant moet hier met plezier blijven komen, dus qua sfeer zal er niet veel veranderen en ook de bekende gezichten blijven. Het assortiment zal iets worden uitgebreid en daarom gaan we de winkel op 2, 3 en 4 juni verbouwen. Maar we blijven open voor de noodzakelijke aankopen. Daarna gaan we in een ‘nieuw’ jasje knallen!”
Marco zit vol ideeën, maar de uitvoering daarvan zal worden verspreid over de komende periode. “Voorlopig met inachtneming dat er niet te veel klanten tegelijk in de winkel mogen staan in deze coronatijd. Daar moeten we met elkaar toch nog even rekening mee blijven houden.”