donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » De Potter pakt coronacrisis creatief aan
De Potter ontwikkelde onder andere tal van fraaie mogelijkheden voor de in- en exterieurs van de bedrijven.

De Potter pakt coronacrisis creatief aan

De Potter pakt coronacrisis creatief aan

Bergschenhoek – Na van de eerste schrik bekomen te zijn pakte Remco de Potter samen met zijn team de draad al weer snel op nadat de eerste berichten en sluitingen rond het coronavirus overal om ons heen bekend werden. De Potter reclame en print bewees over een creatief team en een flexibele inzet te beschikken.

“Er trad een verschuiving van activiteiten op. Veel ondernemers die de deuren gesloten hielden stroopten de mouwen op en gingen samen met hun medewerkers van start met de aanpak van hun pand en interieur. Ze werkten – nu ze daar de tijd voor hadden – aan een nieuwe uitstraling en brachten tal van veranderingen aan. We werden al snel gevraagd eens langs te komen; voor advies, meedenken en uitwerken.”
De Potter ontwikkelde tal van mogelijkheden voor de in- en exterieurs van de bedrijven. “Zoals bijvoorbeeld het bekleden van wanden met folies met daarop een houtnerf, een print of een complete naadloze wallbekleding van plint tot plafond. Die maken we binnen een profiel tot wel 50 meter super strak en full colour. Bovendien zijn die verwisselbaar. Dus zet je er nu een zonovergoten print in, aan het eind van het jaar is die op eenvoudige wijze te vervangen door een kersttafereel of nieuwjaarskurken. De oude rol je op en kun je een jaar later weer tevoorschijn halen!” Niet alleen de wanden worden fraai bekleed;het komt tevens ten goede aan de akoestiek in het pand.

Coronaschermen

Sinds de corona uitbraak zijn de doorzichtige schermen niet aan te slepen. “We meten ze nauwkeurig op en snijden ze vervolgens op maat. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende hangsystemen en diverse frames. Voor kantoren maken we transparante schotten die tussen de bureaus van de medewerkers worden geplaatst, zodat meer mensen op kantoor kunnen blijven werken. Ook de bestickering kunnen we leveren die de pijlen bij en in gebouwen aangeeft.
Niemand binnen ons bedrijf had enkele maanden geleden kunnen vermoeden dat we nu zo’n gevarieerd werk onder handen kunnen nemen, maar met een beetje creativiteit komen we een heel eind naast ons ‘gewone’ drukwerk. En wie weet wat we nog meer bedenken en uitwerken!”