woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Nieuws » De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

De oldtimer brommers worden weer opgepoetst

Bleiswijk – De eerste zondag van de maand september – dit jaar zondag 1 september – staat traditiegetrouw weer de oldtimer brommerrit van enkele Bleiswijkse vrienden op het programma. Ditmaal voor de zestiende keer.

Trees Borkus-Henskens

Arie Sonneveld, Bram van Straalen en Wil Hellemons hebben de oude brommers al opgepoetst en ook zijn ze er al op gestapt om voor dit jaar weer een leuke route uit te stippelen. Een route die door het Groene Hart zal leiden en bovendien helemaal zonder stoplichten onderweg.

Leuke dag

De altijd weer leuke en spontane dag begint die zondag al om tien uur als oldtimerliefhebbers een kijkje komen nemen op de grote parkeerplaats nabij ’t Zeeltje aan de Kooilaan in het recreatiegebied van Bleiswijk. Dat wordt elk jaar een bijeenkomst van kijken, kletsen, tips en wetenswaardigheden aan elkaar doorgeven. Rond een uur of twaalf gaat een groepje Solexrijders als eerste van start voor een trip door de omgeving, waarna iedereen die het leuk vindt aan kan sluiten voor de jaarlijkse rit. “Ditmaal gaan we richting Schoonhoven waar een stop is ingelast. Terug rijden we via Vlist en Boskoop naar Bleiswijk.”
De Bleiswijkse vrienden benadrukken, dat er alleen brommers kunnen meerijden en dus geen scooters. “En echte oldtimers; gemaakt tussen (ongeveer) 1960 en 1990.” Voor meer informatie: 06 28766216 (Arie).

Check Also

Zwembad De Windas weer geopend

Lansingerland - Met een ballonnenboog bij de entree en allemaal blije gezichten was het vrijdag 22 mei weer lekker druk in en rond zwembad De Windas. Die dag gingen de deuren weer open na een lange sluiting, veroorzaakt door het coronavirus. Dat voorlopig nog niet alles bij het oude is zal duidelijk zijn, maar het begin is er.

Geef een reactie