donderdag 6 augustus 2020 | week 32
Home » Advertorial » De Gouden Buurten, een wijk met een eigen identiteit
Het is fijn wonen in de Gouden Buurten.

De Gouden Buurten, een wijk met een eigen identiteit

De Gouden Buurten, een wijk met een eigen identiteit

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 13 december gaan 43 prachtige eengezinswoningen en twee ruime vrijstaande woningen in verkoop in het Gouden Podium, dat onderdeel uitmaakt van de Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs.

Belangstellenden zijn die dag voor nadere informatie van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in het verkoopcentrum, Westpolderstraat 2G in Berkel en Rodenrijs. Koopsommen zijn vanaf € 369.250, – v.o.n.
Wonen in de Gouden Buurten is een fantastische combinatie van dorps wonen met bruisende steden als Rotterdam en Den Haag om de hoek. Wonen in een omgeving waar je elkaar gedag zegt op straat en waar kinderen lekker buiten kunnen spelen. Vanuit je woning kijk je zo op de karakteristieke grachten en bruggetjes die in elegante Hollandse stijl zijn opgezet. Alsof de wijk huis voor huis gegroeid is, net als vroeger.
In het weekend even wandelen langs de Groenzoom? Of ’s avonds uitgebreid dineren bij een van de vele goede restaurants in de buurt? Of juist lekker sporten of langs de lijn kijken bij een van de vele sportclubs? Scholen, sportclubs, winkelfaciliteiten: alles is op steenworp afstand.