vrijdag 22 januari 2021 | week 03
Home » Algemeen » Dag van de Ondernemer
Bezorg een kaartje of een cadeautje om de ondernemer een hart onder de riem te steken op De Dag van de Ondernemer.

Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer

Lansingerland – Vrijdag 20 november is door MKB-Nederland uitgeroepen tot de Dag van de Ondernemer. Een dag waar alle aandacht uitgaat naar de ondernemer. Met name dit jaar van belang, omdat veel ondernemers hun ‘lot’ niet in eigen hand hadden, maar ook een jaar waarin creatieve, originele en verrassende initiatieven ontstonden in ondernemersland.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Aparte dag

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. Ondernemers verdienen respect voor hun inzet en daarom vindt MKB-Nederland dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Meedoen

Iedereen kan meedoen met de Dag van de Ondernemer. Zet jouw favoriete ondernemer in het zonnetje en stuur een gratis kaartje. Hoe? Heel simpel: via de online kaartentool. Je kunt zelfs kiezen of je hem online of via de post wilt sturen! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en stuur snel jouw kaart: https://buff.ly/2KvCqZD
Heel Lansingerland Helpt haakt eveneens aan op deze dag met een aantal leuke ideeën op Facebook. Stuur of bezorg zelf een eigen kaartje naar de ondernemer(s) die je graag een hart onder de riem wilt steken. Koop een aardigheid bij een lokale ondernemer en bezorg het als opsteker bij een andere lokale ondernemer (met vermelding waar je cadeautje vandaan komt). Zet onze ondernemers in de schijnwerpers; ze verdienen het, zeker in dit onvoorspelbaar en moeilijke jaar.