donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » Corona-actie voor verenigingen Lansingerland
Steun je vereniging en koop een taart!

Corona-actie voor verenigingen Lansingerland

Corona-actie voor verenigingen Lansingerland

Bergschenhoek – Op woensdag 27 mei is PLUS Koelhuis gestart met een sponsoractie voor de verenigingen in de gemeente Lansingerland. Consumenten kunnen via de website www.taartactie.nl/bergschenhoek een tegoedbon voor een appeltaart kopen. Per taart doneert PLUS Koelhuis € 3,-. De klant kan zelf aangeven welke club wordt gesteund. De taartactie loopt zes weken.

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat veel verenigingen het financieel moeilijk hebben. Door het afgelasten van competities en toernooien lopen verenigingen een deel van hun inkomsten mis (onder andere kantine, sponsoring en lidmaatschap).
“Samen met de inwoners uit de gemeente Lansingerland willen we deze verenigingen graag helpen”, aldus Jordy Koelhuis van PLUS Koelhuis. “Want wanneer de coronacrisis achter de rug is, wil iedereen, van vakkenvuller tot verpleegkundige, van onze jeugd tot senioren, weer lekker kunnen ontspannen bij zijn vereniging.”

Hoe werkt het

Om je vereniging te steunen, ga je naar www.taartactie.nl/bergschenhoek. Je geeft aan welke vereniging je wilt steunen en koopt één of meerdere tegoedbonnen voor een appeltaart van PLUS Koelhuis. Per taart wordt € 3,- overgemaakt naar de vereniging van jouw keuze. De taartactie houdt rekening met de coronamaatregelen van het RIVM. De verkoop vindt online plaats om de contactmomenten in de supermarkt te beperken. De tegoedbonnen zijn te verzilveren tot en met 1 december 2020.
Tot nu toe hebben negen verenigingen zich aangemeld voor de taartactie. De deelnemende verenigingen zijn: Badmintonclub Lansingerland, Chung Shin, Concordia Bergschenhoek, CrossFit Lansingerland, Hockey Vereniging Bleiswijk, MartialFit Vechtsport en Fitnessclub, Omnisport2B, Popkoor de LanSingers en sv DOTO.