vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Compleet, ruim en groen wonen in Bergschenhoek
De eerste opleveringen van fase 1 zijn deze zomer.

Compleet, ruim en groen wonen in Bergschenhoek

Compleet, ruim en groen wonen in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Landelijk wonen op een ruime kavel. Dat kan in Parq Verde. Op deze prachtige locatie worden in totaal 45 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. Daarvan zijn 31 koopwoningen, de overige 14 worden verhuurd. Geen straat is hetzelfde en het uitzicht is altijd anders. Alle woningen zijn duurzaam; helemaal klaar voor de toekomst.

De woningen van fase 1 zijn al grotendeels uit de steigers en hiermee loopt de bouwplanning op schema. De eerste opleveringen vinden plaats voor de zomer van 2020.
Na de succesvolle verkoop van fase 1 is fase 2 nu in verkoop. De eerste woningen zijn al verkocht of onder optie. In fase 2 worden maar liefst vier woningtypes gebouwd variërend van fraai opgezette twee-onder-een-kapwoningen tot royale vrijstaande woningen. De woningen staan op ruime kavels (283 tot 715 vierkante meter) en hebben een diepe achtertuin, in sommige gevallen zelfs direct aan het water. Er is nog een aantal woningen beschikbaar. De bouw van deze fase start in het najaar, dus wil je hier wonen, neem dan snel contact op.
Het afwerkingsniveau in Parq Verde is hoog. Dat zie je terug in de details zoals openslaande deuren, tuingericht wonen en vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Alle woningen zijn energiezuinig en worden opgeleverd inclusief luxe sanitair met bad van Villeroy & Boch, tegelwerk en PV panelen.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de beschikbare woningen van fase 2? Meld je dan nu aan en de makelaar neemt vrijblijvend contact met je op om je woonwensen door te spreken. Via de interactieve kavelkaart op de website kan je in één oogopslag per bouwnummer alle woningspecificaties bekijken.
Contactgegevens: Lagerweij & Fonk Makelaars Bergweg-zuid 70, Bergschenhoek, tel. 010 – 521 96 60, info@lagerweij-fonk.nl. Aanmelden: www.parqverde.nl.