dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Bunnik Plants deelt uit
Bunnik Plants brengt het groen naar u toe!

Bunnik Plants deelt uit

Bunnik Plants deelt uit

Lansingerland – Nu iedereen thuis zit, is het van groot belang onze leef-, werk en leeromgeving zo gezond mogelijk te maken. Daarnaast kunnen we ook wel wat positiviteit gebruiken. Redenen genoeg voor Bunnik Plants om een actie op te zetten met als doel de inwoners van Lansingerland op te vrolijken.

Het Bleiswijkse bedrijf deelt deze en volgende week meer dan 25.000 planten en potjes uit en maakt hiermee duizenden huishoudens blij. Het leverde een storm van positieve en ook ontroerende reacties op.
“Wij hebben de reacties aan de deur en via sociale media gezien. Van inwoners waarbij de tranen in de ogen schoten, een grote glimlach lieten zien en ouderen die er heel blij mee waren”, vertelt Ciamo Jähnichen van Bunnik Plants. “Haal planten en de natuur in huis. Maak je leefomgeving gezonder en blijf aan elkaar denken. Ook als je in de supermarkt bent, neem dan even een plantje mee. Wie weet kun je er een ander een plezier mee doen. Het zou de sierteeltbranche heel goed doen in deze tijd.”

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie