zaterdag 23 januari 2021 | week 03
Home » Advertorial » Brinkhof verwelkomt de eerste kopers
De eerste koopovereenkomsten zijn getekend.

Brinkhof verwelkomt de eerste kopers

Brinkhof verwelkomt de eerste kopers

Berkel en Rodenrijs – Op 24 november ging appartementengebouw Brinkhof, van nieuwbouwproject Berkel Centrum West, in de verkoop. In totaal bestaat nieuwbouwproject Berkel Centrum West uit circa 170 woningen, 2.500 m² supermarkt en 3.130 m² winkels en horeca.

Al snel na de start verkoop stond de agenda van het verkoopteam vol afspraken met geïnteresseerden en in de kerstvakantie zijn de eerste overeenkomsten getekend. ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan. De belangstelling voor de digitale start verkoop was groot. Evenals het aantal inschrijvingen voor de appartementen. De huidige kopers laten veelal weten te hebben gekozen voor dit prachtige project vanwege de uitstraling en de centrale ligging. Ook de appartementen zelf zijn in trek. Ze zijn heerlijk ruim, hebben een eigen parkeerplaats en de duurzaamheid wordt erg gewaardeerd.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Hoewel een groot deel van de appartementen al onder optie staan, zijn er nog enkelen beschikbaar. Een aantal pluspunten voor het wonen in één van deze appartementen op een rij: woonoppervlakte vanaf 85 tot 104 m², standaard twee slaap-/werkkamers, grote woonkamer en open keuken, heerlijk zonnige buitenruimtes met uitzicht op de Berkelse Plas of het bruisende centrum, nooit meer op zoek naar een parkeerplaats want u heeft hier uw eigen privéparkeerplaats, geen onderhoud meer aan uw appartement want dit wordt door de VvE geregeld, koop nu nog met lage rente en hoogst waarschijnlijk een mooie overwaarde op uw huidige woning, hier woont u in het kloppende hart van Berkel Centrum West, uw appartement is duurzaam en klaar voor de toekomst.
In het gehele nieuwbouwplan Berkel Centrum West komen in totaal 170 appartementen. Er worden zowel koop- als huurappartementen in verschillende groottes en prijsklassen gerealiseerd. De appartementen worden per blok in verkoop gebracht. Berkel Centrum West wordt aangevuld met diverse winkels en leisure. Uiteraard wordt hiervoor het aantal openbare en privéparkeerplaatsen fors uitgebreid.
Informatie: website berkelcentrumwest.nl of neem contact op met de makelaars Van Dullink Makelaars, tel. 010 – 5114455 of Schieland Borsboom Makelaars, tel. 010 – 3110011.