donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Brasserie Edelweiss nu ook ’s avonds open
Het uitgebreide en gezellige terras bij Brasserie Edelweiss.

Brasserie Edelweiss nu ook ’s avonds open

Brasserie Edelweiss nu ook ’s avonds open

Berkel en Rodenrijs – Ook mannen vinden het leuk verrast te worden op een uitnodiging om uit eten te gaan. Dat kan heel goed in Berkel Centrum. Bijvoorbeeld naar Brasserie Edelweiss waar nu ook ’s avonds de deuren voor de gasten open staan.

Waar al veel bezoekers reikhalzend naar uitkeken is nu realiteit. Brasserie Edelweiss in Berkel Centrum zet nu ook ’s avonds de deuren open voor de gasten. Van dinsdag tot en met zaterdag kan iedereen er tussen 10.00 en 22.00 uur (woensdag zelfs al een uurtje eerder vanaf 09.00 uur in verband met marktdag) komen genieten.
Met een sfeervol restaurant en een gezellig groot terras heeft Brasserie Edelweiss in de loop der jaren een bekende plek weten in te nemen bij de trappen aan het Westerwater. Al jaren voor een heerlijke kop koffie of thee, een onvervalste Oostenrijkse Apfelstrudel die niet te weerstaan is, een originele en smaakvolle lunch, een borrel en een bittergarnituur. Op vrijdagavond bleef de deur wat langer open en kon worden genoten van de dinerkaart met daarop onder andere een kaasfondue, een Wienerschnitzel van het kalf of kip, gestoofd in wijn. Maar nu blijft de deur dus ook van dinsdag tot en met zaterdag langer open; met een nieuwe kaart voor nog meer keuzemogelijkheden en bovendien een uitgebreide wijnkaart. Elke avond – dus ook op zondag (zelfs de hele dag) en maandag – kunnen afspraken worden gemaakt voor feesten, partijen of voor private dining.

Bestellen of afhalen

In de achterliggende weken ging Brasserie Edelweiss ook van start met de mogelijkheid om gerechten tussen 17.00 en 21.00 uur te laten bezorgen of af te komen halen. Elk moment van de dag ervaar je bij Brasserie Edelweiss de gezelligheid met een knipoog naar Oostenrijk. ‘s Ochtends wandel je binnen voor een ontbijt of een lekkere Apfelstrudel. Vanaf 12.00 tot 22.20 uur word je verwend met een uitgebreide keuze uit lekkere lunchgerechten en warme hoofdgerechten.
Het team van Brasserie Edelweiss vindt het hartstikke leuk om hun gasten ook ‘s avonds in de watten te leggen. Alle mogelijkheden daarvoor zijn te bekijken op www.brasserie-edelweiss.nl waar ook gereserveerd kan worden.