dinsdag 20 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » BrainWash viert eerste lustrum
Mirthe Tessa en Daisy in de kapsalon. Sharona werkt ook in een Rotterdamse BrainWash kapsalon en was daar actief op het moment dat de foto werd geschoten.

BrainWash viert eerste lustrum

BrainWash viert eerste lustrum

Berkel en Rodenrijs – Deze week viert BrainWash het 5-jarig bestaan van de kapsalon aan de Westpolderstraat in Berkel en Rodenrijs. Een kapsalon met een vrolijke uitstraling en een vakkundig team. Met inmiddels 190 vestigingen, verspreid over het hele land, is BrainWash al jaren de grootste kappersketen in Nederland.

Op zaterdag 17 oktober is het precies vijf jaar geleden dat BrainWash de deuren opende in Winkelcentrum Gouden Hart. Een kapsalon voor zowel dames als heren en kinderen. Waarin kinderen tot en met 12 jaar een eigen kindertarief hebben in de kinderrijke buurt.
“Bijna alle klanten komen uit de regio; ook uit Bergschenhoek,” weet Mirthe, leidinggevende in de Berkelse vestiging. Samen met Tessa, Daisy en Sharona – allemaal ervaren kappers die hun vak verstaan – vormen zij het Berkelse team van BrainWash.

Op afspraak

Wassen, knippen, kleuren en stylen zijn de specialiteiten van de kapsters. “Watergolf en permanent doen we niet. We werken in verband met corona momenteel uitsluitend op afspraak, zes dagen in de week, zodat er geen wachtenden in de kapsalon zitten. Maandag beginnen we om 11.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag om 09.00 uur en zaterdag al om 08.00 uur. Van maandag tot en met donderdag sluiten we om 18.00 uur. Vrijdagavond gaat de deur pas om 20.00 uur dicht en zaterdag om 17.00 uur. Via de site kun je zelf een afspraak maken op de dag en tijd die je het beste uitkomt.”

Wie jarig is trakteert en daarom krijgt elke klant zaterdag 17 oktober bij een besteding vanaf € 19,95 in de Berkelse vestiging 10% korting. Snel een afspraak plannen dus als je zin hebt in een feestje!