dinsdag 24 november 2020 | week 48
Home » Advertorial » Boekhandel Van Atten sluit zich aan bij Libris.nl
Michiel (links) en Robbert van Atten voor de winkel in Berkel Centrum.

Boekhandel Van Atten sluit zich aan bij Libris.nl

Boekhandel Van Atten sluit zich aan bij Libris.nl

Berkel en Rodenrijs/Pijnacker – Boekhandel Van Atten, met een boekhandel actief in zowel het centrum van Berkel en Rodenrijs als van Pijnacker, is lid geworden van Libris.nl. Een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland met professionele en bevlogen ondernemers die gericht samenwerken. Bovendien een collectief dat ruim 20% marktaandeel heeft en daarmee marktleider binnen de markt van het algemeen boek is met meer dan 180 aangesloten deelnemers; in zowel de winkel- als internet- en digitaal lezenbranche.

Trees Borkus-Henskens

“Onze aansluiting bij Libris.nl geeft onze winkels de mogelijkheid om op meerdere vlakken te groeien en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn,” aldus Robbert (Berkel Centrum) en broer Michiel (Pijnacker) van Atten die al jaren samen met hun ouders twee florerende boekhandels (en in Pijnacker tevens een aangrenzende Intertoys speelgoedwinkel) leiden en eerder dit jaar de winkels van hun ouders overnamen en er nu samen de schouders onder zetten.

Meer mogelijk

Met de aansluiting bij Libirs.nl werd tevens de vernieuwde website van Van Atten gelanceerd met daarin niet alleen een nieuw uiterlijk, maar tevens aangepaste functionaliteiten. Via de website kan online worden besteld, waarna de klant de keuze heeft het bestelde zelf op te halen in de winkel of het te laten bezorgen. In één oogopslag kan meteen worden bekeken of een boek in de winkel op voorraad is. Naast de 85.000 boeken is er een voorraad van meer dan een miljoen artikelen waaruit een keuze gemaakt kan worden, waaronder ruim 25.000 Nederlandse E-Books en meer E-Readers. Van veel boeken is een leesfragment op de site te vinden en wordt een boek op werkdagen voor 23.00 uur besteld, dan wordt het de volgende dag bezorgd. En tot het einde van dit jaar is dit zonder verzendkosten!
De broers Van Atten maken al geruime tijd gebruik van hun Bezorg Yvar. “Bent u niet in de gelegenheid naar de winkel te komen, dan kan deze eigen bezorgdienst uitkomst brengen. Via de telefoon, mail of WhatsApp kan de bestelling worden doorgegeven, waarna het bestelde zo snel mogelijk aan huis wordt afgeleverd.”

Naderende feestdagen

Met de decembermaand in zicht is het misschien nu al leuk om voorbereidingen te treffen voor de gezellige en feestelijke dagen die naderen. “Om de drukte van die maand voor te zijn is het raadzaam nu al eens een kijkje te komen nemen in de winkel of na te denken over een verlanglijstje, zodat er rustig rondgekeken kan worden in een niet te drukke winkel. In deze periode niet alleen uit voorzorg, maar ook omdat er juist nu alle gelegenheid voor is.”
Van Atten maakt het de klanten zelfs nog aantrekkelijker met drie private shopping avonden waarvoor de deuren om 18.00 uur opengaan. Voor dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 november kan daarop worden ingeschreven via een mailtje naar info@boekhandelvanatten.nl, via de telefoon 010-511 5488 (Berkel Centrum), 015-369 2992 (Pijnacker) of de website www.vanattenboek.nl