woensdag 12 augustus 2020 | week 33
Home » Lezersschrijven » Boekhandel Muilenburg bedankt!

Boekhandel Muilenburg bedankt!

Als je een dierbare verliest ben je zeer verdrietig en gaat er soms lange tijd voorbij voordat je dit verlies verwerkt hebt. Je kunt ook verdrietig zijn om het verdwijnen van iets anders dan een dierbare.
Zo vernam ik dat de boekwinkel van Janny Muilenburg in de Bleiswijkse Dorpsstraat per 1 maart sluit.
Na dit bericht belde ik Janny en zij gaf me uitleg over het een en ander. Ik was in shock. Ik had inmiddels in het 10-jarig bestaan van de winkel een fijne relatie met haar en haar medewerksters opgebouwd. Bijna wekelijks bezocht ik de winkel, meestal voor een mooi boek, maar ook voor andere zaken als een kaart of een ordner.
Wat een enorm verlies voor ons dorp.
Ik wil natuurlijk Janny en haar medewerkers het allerbeste wensen voor de toekomst. En het hoeft ook niet zo te zijn dat uit het hoofd ook uit het hart is. Janny, Liesbeth en Anja bedankt voor de vele mooie jaren!

Jan Dammes
Bleiswijk