vrijdag 5 juni 2020 | week 23
Home » Lezersschrijven » Bloemenkiosk

Bloemenkiosk

De aandachtige lezers van De Heraut hebben meerdere keren de nodige ingezonden brieven kunnen lezen, ter ondersteuning van Martin en Paul, waarvan de boodschap voor wethouder Kathy Arends toch duidelijk genoeg zou moeten zijn. In de vergadering van de Commissie Algemeen Bestuur van woensdag 8 mei jl. is de wethouder zwaar onder vuur genomen door bijna alle partijen. Martin en Paul hebben de vergadering gevolgd via de website van de gemeente. Daarnaast heb ikzelf het verslag van de vergadering gelezen (bestaat maar uit 21 pagina’s).
Voor de aandachtige lezers zou ik zeggen -“ga via de website van de gemeente zoeken naar de woordelijke verslagen van de vergaderingen”. Er gaat werkelijk een wereld voor u open! Als u onder punt 8, Rondvraag en sluiting – de pagina’s 19 tot en met 21 de gestelde vragen en de antwoorden daarop van wethouder Arends leest, dan kunt u zich afvragen of er werkelijk deskundige mensen aan het woord zijn geweest.
Ik zal hier verder geen oordeel vellen, maar vele personen dienen zich werkelijk te schamen over het niveau van de vragen en de antwoorden! En dan bovendien nog de medelijdende woorden voor de wethouder.
Ik wil mede namens vele inwoners van Berkel hiermee een oproep doen aan de wethouder om bepaalde zaken te heroverwegen alvorens tot een definitief besluit te komen.
Het zou toch van de zotte zijn, dat mensen die kort geleden een vergunning hebben gekregen voor de verkoop van o.a. frambozen, aardbeien, een nagelstudio etc., tegenhouden dat Martin en Paul niet meer naar de plaats bij de Visch zouden kunnen terugkeren. Waar ze nu staan met hun kiosk staan ze regelmatig in de wind en het water en de nevel van de overigens speelse waterpartij. Dat zal toch ook niet de bedoeling zijn geweest?
Wij hopen dat Kathy Arends echt tot bezinning komt en wil luisteren naar de vele mensen die achter Martin en Paul staan. Het zal toch niet tot een handtekeningenactie behoeven te komen, mevrouw Arends? Geheel Berkel staat er klaar voor!

Gert van Elderen
Berkel en Rodenrijs

Geef een reactie