zaterdag 6 maart 2021 | week 09
Home » Algemeen » Blije winnares Nieuwjaarspuzzel De Heraut
De winnares van de hoofdprijs is Wassenaar uit Berkel en Rodenrijs.

Blije winnares Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Blije winnares Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Lansingerland – Honderden lezers deden mee aan de Nieuwjaarspuzzel die op 30 december jongstleden in De Heraut verscheen. Winnares van de hoofdprijs is Heleen Wassenaar uit Berkel en Rodenrijs. Blij verrast nam zij de twintig cadeaubonnen met een totale waarde van € 240,– in ontvangst.

Heleen ontving haar prijs vrijdagmiddag op het kantoor van De Heraut aan de Berkelse Poort 59.
Ze moest er eigenlijk wel om lachen. “Ik stuurde de oplossing van de puzzel pas op de uiterste inleverdatum in. Nog net op tijd. Ik doe elk jaar mee. Dit jaar was de puzzel best wel moeilijk, maar door op internet te zoeken heb ik de puzzel gelukkig zonder fouten kunnen maken.”
Heleen vindt het belangrijk lokale winkeliers te steunen. “Juist in deze coronatijd. Dat deze cadeaubonnen bij de plaatselijke winkeliers kunnen worden besteed, vind ik dan ook erg fijn. Het zijn best veel bonnen (twintig ter waarde van € 12,–, red.) en omdat ik graag iets weggeef, zal ik er ook een paar aan anderen die het beter kunnen gebruiken, schenken.”

Overige prijswinnaars

De tweede prijs, cadeaubonnen ter waarde van € 120,–, ging naar M. Faber uit Bleiswijk; de derde prijs naar Judith Spaan-Koster uit Bergschenhoek. Vierde werd Saskia Vianen (Bergschenhoek), vijfde Anouk van den Bosch (Berkel en Rodenrijs), zesde Janneke Spaan (Bleiswijk), zevende Jessica in ’t Veld-Dekker (Berkel en Rodenrijs), achtste Elly Heezen-v.d. Bulk (Berkel en Rodenrijs), negende Marin Tromp (Bergschenhoek) en tiende Marieke Alvarez (Bergschenhoek).
Alle prijswinnaars hartelijk gefeliciteerd. Ook de vele honderden deelnemers aan de Nieuwjaarspuzzel bedanken wij van harte voor hun enthousiasme en voor de goede wensen en grappige kaarten die we tegelijkertijd van sommigen onder u ontvingen!