maandag 28 september 2020 | week 40
Home » fbpost » Bleiswijk Open hartverwarmend van start
Bleiswijk - Op de banen van LTV Bleiswijk ging zaterdag 8 augustus het jaarlijkse Bleiswijk Open van start. In een hittegolfweekend, maar dat het een topweek zou gaan worden was duidelijk. Niemand minder dan Lansingerlands trots Kiki Bertens en Suzan Lamens namen het dinsdagavond in een mix tegen elkaar op. Woensdagavond komen Martin Verkerk en Raemon Sluiter op het Bleiswijkse complex spelen

Bleiswijk Open hartverwarmend van start

Bleiswijk Open hartverwarmend van start

Bleiswijk – Op de banen van LTV Bleiswijk ging zaterdag 8 augustus het jaarlijkse Bleiswijk Open van start. In een hittegolfweekend, maar dat het een topweek zou gaan worden was duidelijk. Niemand minder dan Lansingerlands trots Kiki Bertens en Suzan Lamens namen het dinsdagavond in een mix tegen elkaar op. Woensdagavond komen Martin Verkerk en Raemon Sluiter op het Bleiswijkse complex spelen

Trees Borkus-Henskens

Het Bleiswijk Open staat bekend als een der toonaangevende toernooien in de regio. Met jaarlijks een goed bezet spelersveld en daarnaast bekende toppers die hun sporen verdienden in de tenniswereld. Wedstrijdleider Roland van Meggelen had er dit jaar echter in eerste instantie een hard hoofd in of het toernooi wel op de agenda kon in verband met de coronacrisis. Glimlachend: “Maar het is weer gelukt! Anders dan andere jaren, maar niet minder leuk en sportief. We houden het dicht bij huis en alle gelden van dit toernooi -ook het prijzengeld- zijn voor de zorg en gaan naar Gezinshuis Grip hier in Bleiswijk dat aan het einde van de maand de deuren opent.

Toegang

Er mogen maximaal 250 mensen op het park welkom worden geheten. “Wij werken op uitnodiging met een gastenlijst. Er is weer een tribune geplaatst waar de gasten op voldoende afstand een plek krijgen en echtparen naast elkaar zitten. We voldoen aan alle geldende regels en zijn blij dat het ook zo lukt weer een mooi toernooi neer te zetten.”
Het toernooi zal zondag 16 augustus worden afgesloten met de finales en de prijsuitreikingen. Waarna ook bekend wordt waarmee Joeri en Sophie van Gezinshuis Grip worden verrast.