donderdag 4 maart 2021 | week 09
Home » Advertorial » BKI Massages voor sport, welzijn en ontspanning
Bert Kinsbergen is gespecialiseerd in massages voor sport welzijn en ontspanning.

BKI Massages voor sport, welzijn en ontspanning

BKI Massages voor sport, welzijn en ontspanning

Berkel en Rodenrijs – Bert Kinsbergen is een sporter in hart en nieren. Met name het wielrennen trekt; een leuke sport waar hij al jaren actief in is. Drie jaar geleden besloot hij zich ook te gaan richten op de verzorging van sporters. Hij volgde de opleiding sportmassage en ging in een Rotterdamse praktijk aan de slag. Een boeiend vak, zo bleek. Bovendien een vak met tal van specialisaties en ook daar haalde Bert certificaten voor. Sinds vorig jaar werkt hij tevens bij een sauna in Schiedam.

Toen Bert besloot naar Lansingerland te verhuizen ging hij op zoek naar een geschikte locatie waar ruimte was voor een eigen praktijk. Die vond hij in Berkel en Rodenrijs. In de Berkelse salon verzorgt hij tal van massages waar een keuze uit gemaakt kan worden.

Diverse soorten

Een sportmassage is geschikt bij de voorbereiding van een sportevenement en het herstel hierna. Of voor onderhoud van het lichaam tijdens trainingsprogramma’s en ter voorkoming van blessures of behandeling hiervan. Een ontspanningsmassage zorgt voor een ontspannen en relaxed gevoel. Er kan extra aandacht worden gegeven aan probleemplekken zoals bijvoorbeeld spierknopen. Er zijn verschillende massagetechnieken. De ayurvedische massage herstelt de balans tussen lichaam en geest. De Indiase massage is een zacht energetische massage waarbij warme oliën worden gebruikt. De massage eindigt met een ontspannende Indiase hoofdmassage. Bert is tevens gespecialiseerd in lage rugpijn massage, gericht op verlichting of het verhelpen van rugpijn. Deze stevige massage maakt de onderrugspieren weer losser. Bindweefselmassage is een diepe, heftige en soms pijnlijke massagetechniek. De massage beïnvloedt het zenuwstelsel waardoor de huid, het spierstelsel en de organen beter kunnen gaan functioneren. Tijdens de hotstone massage worden met warme lavastenen de spieren ontspannen en de afvalstoffen afgevoerd. Deze massage is een weldaad en ontspant de geest en spieren. Lomi Lomi is een traditionele Hawaiiaanse massage die voor totale ontspanning zorgt van lichaam en geest. Tijdens de massage geniet je van rustige Lomi muziek.

Soigneur

Als soigneur begeleidt Bert Kinsbergen Team Wasp; een elite/belofteteam dat geformeerd wordt uit meerdere regionale wielerclubs waaronder RWC Ahoy. Alle participerende clubs delen dezelfde visie om door middel van een langdurige samenwerking talenten onderdak te bieden. Zelf fietst Bert mee in de sportklasse van RWC Ahoy.
Informatie: Bkimassages.nl. Belangstellenden kunnen een afspraak maken via 06 – 21500557.