dinsdag 2 juni 2020 | week 23
Home » Advertorial » Bij RataPlan kan iedereen zijn hart ophalen
Neem eens een kijkje in de Berkelse kringloopwinkel.

Bij RataPlan kan iedereen zijn hart ophalen

Bij RataPlan kan iedereen zijn hart ophalen

Berkel en Rodenrijs – De inwoners van Lansingerland kunnen hun kringloophart weer ophalen. Na bijna zes maanden is RataPlan Berkel en Rodenrijs sinds eind november weer open. Met elke dag nieuwe, unieke artikelen. Voor de echte shopliefhebber is dat dé ultieme winkelervaring.

De kringloopwinkel biedt een ruim assortiment tweedehands spullen, van kleding tot boeken en van kleingoed tot meubels. Naast de bekende kringloopafdelingen is er ook een fietsenafdeling en een knusse koffiecorner.

Werkgelegenheid

Stichting RataPlan biedt spullen een tweede leven. Daarnaast is het belangrijkste doel betaald werk te bieden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Via RataPlan krijgen zij weer de mogelijkheid om mee te doen in de maatschappij. Met de kringloopwinkel in Berkel en Rodenrijs biedt RataPlan werk aan 27 mensen. Wilt u zelf bijdragen aan kansen voor mens en milieu? Dat kan door het inleveren van oude nog bruikbare spullen. Neem contact op met de klantenservice van RataPlan als er een ophaalafspraak gepland moet worden, tel. 088-8282782. Het is natuurlijk ook leuk om zelf langs te gaan in de vestiging aan de Industrieweg 50 in Berkel en Rodenrijs.
Kijk ook op www.rataplan.nl voor meer informatie.

Geef een reactie